keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Huhtikuu

Ihan pikainen kirjoitus. Onneksi se muistikirjamaaliskuukin jo loppui. Ei olisi taas ehtinytkään askartelemaan. :) Mutta kyllä siitä jäi sellainen krooninen askartelutarvikkeiden silmäily päälle. Tuli sitten ostettua supersuloisia teippejä ja kokeiltua niitä heti kalenteriin. Ja kuvasta huomasin, että joku teipin reuna siellä on jo pystyssäkin.


Ja onneksi tuo SNY kyseli perään. Muuten olisin aivan unohtanut, että SAIN PÄÄSIÄISKORTIN. Lapset saivat pääsiäiseksi postia mummolta. Siinä meidän pääsiäiskortit sitten olivatkin. Mutta en ole aiemmin tainnut saadakaan pääsiäiskorttia. Kiitos SNY, lämmitti mieltä.Tänään kävin passikuvassa ja tilaamassa passin. Nyt on Tallinnan-reissu taas askeleen lähempänä. Kuvasta tuli kyllä kamala, mutta pääasia, että se täyttää ne kauheat vaatimukset mitä passikuville nykyään on.

Voi kuinka on tullut käveltyäkin parin päivän aikana. Kun kiireessä yrittää hoitaa asioita, tulee ottaneeksi paljon enemmän askelia kun jos vähän tarkemmin miettisi mihin on seuraavaksi menossa. Pääasia kai lienee, että asiat tuli hoidetuksi.

Oh, anteeksi nämä illalla pimeässä otetut kuvat. Pitääkin ladata kameran akku ja tyhjätä muisti, ennen reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti