sunnuntai 4. elokuuta 2013

Barbit sisustaa

Tytön barbitalo on kokenut tässä jo monenmoista muutosta kun tyttö kalustaa sitä uudestaan ja uudestaan. Mutta nyt on saatu vähän kalusteitakin lisää. Facebook-kirpparilta bongasin vitosella alkujaan bratzin kalusteita keittiöön ja olohuoneeseen. Mutta ehdottomasti parhaat löydöt tein IKEA:sta. En vain voinut jättää niitä suloisia nukenkalusteita sinne. Mittakaava taitaa olla vähän pienempi, mutta hyvin menevät barbillekin nämä. Kaikista parasta on mielestäni tuo expedit-hylly, joka on samanlainen kuin meidän barbitalo.


Ihanaa ja kekseliästä Ikean nukenhuonekalupaketissa oli myös nuo pahviset askarreltavat ikkunat, taulut ja tavarat. Paketin pahviosista sai siis paineltua irti lisää ikea-tavaroita. Tässä aikuisten makuuhuoneessa ei muuta erikoista olekaan, kuin nuo ikkunat ja taulut seinällä. Ja ikean yölamppu pöydällä.

Lastenhuoneessa on se ihana expedit-hylly ja pahvisia kirjoja seinähyllyssä. Huomatkaa nuo tytön kekseliäät matot.Barbi itse valokuvaamassa uutta ihanaa olohuonetta. Tässä huoneessa lähes kaikki on ikeasta. :D


Nokkelina tyttöinä me hyödynsimme myös kalustelaatikon muovisen kansiosan. Siitä tuli hellepäiviksi ihana uima-allas barbeille. Ihan oikeasti se ei vettä kestä, mutta mielikuvitusvettä kyllä.


Tuli sitten samaan syssyyn askarreltua myös televisio barbeille. Tämä on ollu suunnitteilla jo jonkin aikaa. Pohjana on käytetty h&m:n laastaripakettia. Etureuna on ylhäältä auki, jotta sinne voi vaihtaa "ohjelmaa". Mattapintaisen kontaktimuovin vuoksi tästä on vaikea saada kunnon kuvaa, ihan kuin oikeasta televisiosta. Tällä hetkellä televisiost tulee vain tuota pikkukakkosta tai angry birds -mainosta. Tyttö lupasi itse piirtää lisää ohjelmia.

2 kommenttia:

  1. Oooh! Ihania juttuja. Toi expedit hylly on kyllä superhieno, pitääpä katsastaa näitä kun seuraavaksi vierailen lähikaupassa eli Ikeassa :). Mulla on nukkekotiprojekti ollut seisoksissa jo vuosia, kohta vois tytön kanssa kaivaa kodin naftaliinista ja alkaa sisustaa :)!

    VastaaPoista
  2. Ooo! Hieno idea! Mulla on teevaihto alkamassa jos kiinnostaa...

    VastaaPoista