tiistai 22. toukokuuta 2012

Tilaustypy Miia

Nyt on valtava draivi päällä eli koukko koko ajan kädessä. Tämä ei ole edes ainut mitä olen tänään tehnyt, mutta ainut joka tuli valmiiksi. Niin ja sitten viimeistelin sen lahjan, jota en voi vielä julkaista. Vaikka niin mieli tekisi. Olen tosi ylpeä sekä siitä lahjasta että tästä. Tyttöni antoi tälle virkatulle tytölle nimeksi Miia. Tämä tilattiin minulta aamulla ja jos ei tilaajalle kelpaa niin pidän sitten itse. Miia on muuten syntynyt aivan "omasta päästä", mutta mekon helma on hieman muokattu erään kirjan ohjeesta. Sekään ei siis aivan suoraan ole sama kuin kirjassa. Ja kuinka paljon näissä palloissa, soikioissa ja päärynöissä oikeastaan voi keksiä itse? Mutta ainakaan tarkoituksella en ole kenenkään omaa kopioinut.

Ajattelin, että tämä blogger on kätevä kun voin ladata suoraan puhelimesta kuvia, mutta ei tämä niin hyvältä näytä. Puhelimesta suoraan ladatut kuvat ovat tuollaisia kumman pikseliruudullisia, vaikka muuten eivät koneella siltä näytä. Ja näemmä niitä ei saa käännettyä. Blogger tukee vain vaakakuvia. Höh. No kallistelkaa sitten päätä niin kauan, että minä keksin paremman tavan hoitaa tätä blogia.


Tässä kuvassa Miialla on jo kroppa, pää ja jalat valmiina. Osat on alustavasti neulattu yhteen. Nämä osat on tehty ulkona lasten leikkiessä.


Miian tukka valmistumassa. Tukasta meinasi tulla ongelma kun en ole aikaisemmin tällaista tukkaa tehnyt. Facebookryhmässä ei osattu auttaa, mutta onneksi Käspaikka on aina yhtä luotettava ja sieltä löysin sopivan linkin. Tässä vaiheessa en ollut vielä varma hajoaisiko koko tukka käsiin.

Tällaista pitkää irokeesia tilaaja tuskin tarkoitti. Mutta ainakaan tuo tukkaviritelmä ei heti hajonnut.

Tässä hän sitten on. Duplo-pupu antaa vähän vinkkiä koosta. Miian istumakorkeus on alle 9cm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti