perjantai 7. kesäkuuta 2013

Puutarhanhoitoa

Voi apua kun tämä aika rientää. Enkä voi edes valehdella, että olisi jotain tehtynä, mitä en ole julkaissut. En ymmärrä mitä oikein olen koko kevään tehnyt.
Tänään hain lahjaksi saamani kesäkukan, joka osoittautuikin olevan kaksi isoa amppelia. Onnistuin jopa ripustamaan ne kotona ilman miehen apua. Tai no, sen verran piti miehelle soittaa, että onko meillä jotain narua ja jos on niin missä. :) Tuo sininen piippo-naru nyt ei ole se kaikkein kaunein pihan sisustuselementti, mutta nämä oli pakko saada roikkumaan ennen kuin lapset tuhoavat niitä.Tuossa vähän lähikuvia amppeleista väliaikaisessa paikassaan lasten kiipeilytelineessä. Ja voi että mikä kuvien ottaja olenkaan. Joka kuvassa joku ärsyttävä lapio...


 
Siinä sitten amppelit paikoillaan. Toinen ulko-oven lähistöllä ja toinen meidän oleskeluterassilla. Terassin kaide on kamalassa kunnossa ja koko terassi kaiteineen odottaa tervakäsittelyä. Tuo vaalea harmaantunut kaide alemman kuvan etualalla on lämpökäsiteltyä ja maksoi kolme kertaa niin paljon kuin käsittelemätön rima. Ensimmäisen talven jälkeen käsittelemätön oli hyvässä kunnossa ja lämpökäsitelty täynnä pientä mustaa pistettä.

Kas vain, kuvien lataaminen toimi pitkästä aikaa niin kuin pitikin. Nyt ei siis enää pidetä mitään pitkiä taukoja. Ja kohta, aivan kohta, saan paljastaa erään salaisuudenkin. Sitä ennen on pari käsityötä tuolla koukulla ja ensi viikolla taas vuoden odotettu Provinssi!!! Lapset lähtevät mummolaan, saamme karvapäitä festarivieraiksi, voin kohta paljastaa myös sen mönkään menneen sukkaprojektin (joka on kyllä hyvällä alulla ensi kesää varten), arvontaa, tunnustusta ja hyvän kierrättämistä tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti