tiistai 5. kesäkuuta 2012

Arkkikaupan haaste #29

Arkkikaupan haaste #29 on ensimmäinen arkkikaupan haaste johon osallistun. Arkkikaupan Anne ja syynä siihen, että löysin kaikenlaisia kortti- ja askartelublogeja ja askartelu alkoi polttaa minuakin. En vain vieläkään tajua miten niitä kaikkia ihanuuksia voi osata tehdä? Miten ja missä aikuinen ihminen voi oppia askartelemaan? No täällä mennään nyt yritys ja erehdys metodilla. Ja perhos-aiheiseen haasteeseen osallistun leimailuilla, joista osan on värittänyt 5v tyttöni. Jospa tästä askartelusta saataisiin meille tällainen tyttöjen yhteinen harrastus.

Keiju ja perhosia

Tytön värittämä

Keiju, perhosia ja pupunen

Tämä on aivan ihana. Tyttöni väritti tästä kaverilleen synttärikortin sillä välin kun itse puhuin puhelimessa. Hän oli myös ihan omatoimisesti lisännyt kuvaan muutamia tarratimantteja. Taitaa olla parempi kortintekijä kuin äitinsä.

Sininen keijukainen

2 kommenttia:

  1. Oijoi, taasko yksi "uhrini" ilmoittautuu :D IHANA kuulla, että olet(te) hullaannuksissa, ei muutakun täysillä mukaan askartelijoitten hullunhauskaan maailmaan!! Ihania juttuja olette tehneet! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan ja terkkuja sinne nuoremmallekin askartelijalle.

    VastaaPoista
  2. Oi miten upeita töitä olette tehneet

    VastaaPoista