sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Festarikaverit

Keksin käyttötarkoituksen niille yllätysmunien muovipallukoihin tehdyille hahmoille. Noinkin pienestä pallukasta saa täydellisen festarien selviytymispakkauksen. Tai noi, täydellinen olis sellanen minne sais vielä kertakäyttösadetakin. Yritän nyt ahkeroida näitä, meidän festarivieraita varten, mahdollisimman paljon ennen ensi viikonlopun Provinssi-rockia.
Kummasti myös vaikuttaa se että hammasta on lakannut särkemästä. Olen saanut tänään virkattua kaksi pikkuista kaveria ja päivää on vielä jäljellä.

Kisu ja nalle.

Sisältö: Korvatulpat, purkkaa ja kondomi. Mitä sitä muuta festareilla tarvii? Avainrenkaan ansiosta tähän saa myös avaimen kiinni, jos sellaista sattuu tarvitsemaan.
Edit: Tässä vielä yksi pikkuinen pupu tälle iltaa.

Pupuli

2 kommenttia:

  1. Mitäpä sitä tosiaan muuta tarttee! :D Voin vain kuvitella kun kunnon Provinssirokkari alkaa tositoimien koittaessa hiplaamaan avainnippua ja taikoo Hello Kitty-avaimenperästä kortsun esiin! :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko on just sellases pahimmoises iäs, että siitä pitää vähän pitää vielä huolta. :) Ja kyllä mä ajattelin niitä meidän karvapäitäkin muistaa.

      Poista