lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen kortti

Tässä se nyt on. Ensimmäinen korttini. Aikani täällä olen lukenut muiden ihania korttiblogeja ja viimein rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Nyt olisi ollut ihan toisenlaisen kortin olo, mutta tarvitsin kaverin vauvalle vauvakortin. Kovin vauvainen tästä ei kyllä tullut. Taitaa olla enemmän äidin ja isosiskon mieleen. Suunnittelin tuohon kehykseen jotakin söpöä vauvakuvaa, mutta sellaista ei etsiskelyistä huolimatta löytynyt nyt tähän hätään. Se jotenkin askartelussa ärsyttääkin, että kun kerrankin on joku idea niin aina jotain värkkiä puuttuu. Vaikka nytkin oli pöydällä levällään vaikka mitä sellaista, mitä ei sitten käytettykään.
Ja kuten ehkä huomaatte, niin itsetunto on ainakin nollissa. Olen vähän sellainen ihminen, että jos tiedän, että joku on minua parempi jossain, se tarkoittaa sitä, että minä en osaa ollenkaan. Tiedän kyllä, ettei se niin mene, mutta siltä se nyt vaan tuntuu. Ja olen aivan varma, että olen nyt tässä kortissa rikkonut jotain korttiaskartelun kultaista kirjoittamatonta sääntöä. On se kumma kun tykkää itse tekemisestä, vaikka lopputulos ei miellyttäisikään.

Joten nyt jos blogiini eksyy korttibloggareita, niin toivoisin ihan rehellistä palautetta. Ja muutenkin kommentteja on aina kiva saada. Arvontaankin voi vielä osallistua.
Prinsessakortti

2 kommenttia:

  1. Ooh mikä ihanuus ja niin kauniin värinen!!
    Kaikki kohdallaan...näkisitpä minun ensimmäisen kortin.

    Leila

    hyvää heinäkuuta

    VastaaPoista