perjantai 2. marraskuuta 2012

Postipäivä

Eilen mielessäni surkuttelin, etten voi nyt paljon postailla mitään. Kun kaikki on tähän aikaan vuodesta niin salaista. Olisi yksi ihana haastekin, johon minulla olisi jo ollut valmiina jotain, mutta en voi julkaista sitä, joten...

Pieni yllätys


 Jonkin aikaan olen ahertanut tuolla sohvalla ja muualla. Eilisen illan istuin suljettujen ovien takana toimistossa ja paketoin. Hyvin sainkin luukkuja pakettiin ja tänään sitten vein ison kasan postiin. Nyt näyttää jo hyvältä kalenterijuttujen kanssa. Vaikka omassa kalenterissa onkin vielä vapaita luukkuja. Niitä saa varata blogittomat ja joulukalenterittomatkin.

Luukkuja postiin lähdössä


Facebookissa on taas jotain uudistuksia meneillään ja juuri nyt näyttää huonolta kirpparien kannalta. Jos tämän hetkinen tilanne on pysyvä niin meidän supersuositut kirppariryhmät kyllä kuolevat kokoon. Se on sääli. Sieltä kautta on ollut helppo kierrättää vähän sitä sun tätä. Ja mikä parasta, ostajat ovat olleet läheltä eli postia ei ole juurikaan tarvinnut lähettää. Meidän lapsetkin jo leikkivät "hakijaa" keskenään. Tästä kirjoitan siksi, että tänään minä olin hakija. Ostin jotain superihanaa. Ainakin äiti tietää miten paljon tälläisiä aarrepusseja rakastan. Olisi ehkä sittenkin pitänyt ostaa kaikki kolme pussia, jotka tällä myyjällä oli tarjolla. Samalla lohdutti tieto, etten ole ainut nappihamsteri näillä main.

Aarrepussi2 kommenttia:

  1. Mikä ryhmä tämä oli josta nämä ostit? Itsekkin olen pyydystänyt noita käytettyjä nappeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellainen paikallinen kirppariryhmä. Mutta luulen, että tämän myyjän nappipussit meni jo. :( En edes ole varma näkyykö tuota ryhmää enää haulla vai pitääkö sinne jonkun kutsua.

      Poista