maanantai 12. marraskuuta 2012

Vanhat kämmekkäät

Marjukka Arjen iloja etsimässä -blogista oli tehnyt kämmekkäät ja jotenkin etäisesti ne näyttivät tutulta. Sitten muistin, että olen tainnut ihan samaa sukkaohjetta käyttää myös yksiin kämmekkäisiin. Siitä innostuneena selailin facebookista vanhojen käsitöiden kuvia (siis ajalta ennen tätä blogia) ja huomasin, ettei juuri niitä kämmekkäitä olekaan missään! Onneksi sentään puhelimesta löytyi yksi kuva näistä. Tein nämä siskolle tilauksesta. Sisko halusi tuollaiset hanskamalliset ja kun olen niin huono tekemään hanskoja toisten käsiin, tein paljon joustinneuletta. Ihan varmuuden vuoksi. Sopii paremmin siskon käteen, vaikka on tehdessä omaan sovitettu.

Siinä facebookin käsityökansiotani selaillessa tuli monen jutun kohdalla sellainen tunne, että "tuo olisi kiva jakaa blogissakin". Mutta en todellakaan jaksa värkätä niitä vanhoja kuvia kaikki tänne blogin puolelle, joten sen sijaan jaan vain linkin tuonne facebookin käsityökansioon. Se taitaakin olla lähes ainoa julkinen tieto minusta siellä. Ihan 100% varma en ole pystyykö sitä näkemään ilman omaa tunnusta, mutta ainakin fb:ssa olijat sen näkevät. Luulisin. Kommentit ovat tervetulleita niin tänne kuin sinnekin.


Tosi mukava on ollut huomata, että nykyään päivittäinen vierailumäärä on vähintään 15 usein paljon enemmänkin. Vaikka osa olisikin satunnaisia vierailijoita, niin jokunen säännöllinenkin vieras on tainnut tulla. Kiitos siitä. Taitaa olla tuon joulukalenterin ansiota.1 kommentti:

  1. Juu, kuvat pääsee näkemään vain tunnuksilla.
    Minä olen harkinnut semmoisen Ennen blogia-sivun tekoa. Sinne voisi kerätä kuvia esittelyn arvoisista käsitöistä, jotka on tehty ennen blogin kirjoittamisen aloittamista.

    VastaaPoista