sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Donnan baarikarhu-paita

Sain tässä taannoin yhden "tilaustyön". Isäni morsian pyysi minua tuunaamaan isäni vanhasta t-paidasta heidän koiralleen Donnalle paidan. Donna on kiinanharjakoira, karvatonta mallia. Sain kuluneen t-paidan ja vielä kuluneemman koiran paidan mukaani. Vanha koiran paita tuli kaavoiksi. Leikkasin sen kylmästi saumoista auki, mitä sitä purkamaan, ei mun hermot olisi kestäneet.

Nyt en taas tajua, miksi ihmeessä kuva ei suostu tulemaan muuta kuin näin päin. Mutta tässä ollaan leikkuuvaiheessa. Hyvältä näyttää ja vähän epäilyttävältäkin.


Mulla on kyllä aikamoinen dilemma tuon ompelukoneeni kanssa. Se on ihan hyvä Bernetan peruskone. Ompelukoneliikkeessä kyllä suositeltiin, että jos ompelee vaatteita alusta alkaen itse, niin kalliimpi malli olisi kyllä parempi. Mutta, että 400e ompelukoneesta. Kun enhän mä ompele kun pari kertaa vuodessa. Toisaalta, mä en ompele sen useammin, juuri siksi, että aina tulee jotain takkua koneen kanssa. Niinkun nyt, kun kone ei suostunut vaihtamaan ommelta. Tulisikohan sitä ommeltua useammin, jos voisi olla varma, että kone toimii aina? Nykyinen koneeni on siis huollettu juuri, joten ei siinä pitäisi mitään vikaa olla. Nykyisessä konkurssissa on kyllä tyytyminen siihen mitä on, mutta lupaan, että jos voitan joskus isomman summan arvalla (siis oikein suuren) niin ompelukone on kyllä hankintalistalla. Ja saumuri.

Onneksi tuo nykyinen kone suostui viimein myös vaihtamaan ommelta ja sain jousto-ompeleenkin kerrankin toimimaan. Aika ihana paita siitä Donnalle sitten tulikin. Vähän mietin tuota kaula-aukkoa, että saisiko se olla pienempi. Sovituksessa selvisi, että hyvin pysyy päällä noinkin. Vähän voisin kuitenkin kaavaa muokata.Donna kyllä tykkäsi uudesta paidasta, mutta valokuvaamisesta ei. Se poseerasi vaikka kuinka hienosti muuten, mutta kun otin kännykän esiin kuvaa varten, se lähti pakoon tai luimuili. Noh, paitaahan tässä kuvattiinkin, mutta olisi se ollut kiva saada koirastakin edustava kuva.Niin ja se baarikarhu... näin nimesivät lapseni tuon keltaisen hahmon, jonka moni on tölkin kyljessä nähnyt.

1 kommentti:

  1. Hihii.. melkein voisi luulla, että kysessä on mäyräkoira.. mutta ei sittenkään.

    VastaaPoista