sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Neulearvuutus

Arkkikaupan haasteessa #32 aiheena oli lakuvärit. Osallistuin jo haasteeseen Geishalla, joka aivan sattumalta sisälsi noita lakuvärejä. Mutta niin kuin kävi pitsinkin kanssa, niin myös tämä lakuväri-haaste inspiroi minua enemmänkin. Mielessäni on ollut eräs työ jo pidemmän aikaa ja nyt valitsin siihenkin lakuvärit. Sopivan langan löytäminen ei ollut ihan helppoa. Nyt näkyy (ainakin novitalla) olevan kovasti pinnalla luonnonläheiset värit. Minä olisin kaivannut kirkasta pinkkiä. Mikään kovin kirkas tuo ostamani lanka ei ole. Ihan vain siksi, että oli tyydyttävä siihen mitä oli tarjolla. Lankakauppaan asti en tällä kertaa päässyt.

Nyt pääsette sitten arvuuttelemaan.

Mitähän tuosta kuvan alusta mahtaakaan tulla?

Oikein/lähimmäksi arvanneelle lähtee pieni palkinto.


Olihan outoa piiiitkästä aikaa tarttua puikkoihin. Neulominen tuntuu virkkaamisen jälkeen jotenkin hitaalta, kädet ovat kipeät aivan oudosta kohdasta ja oikean käden sivussa oleva kovettumakin alkoi taas vihoitella. Jos nyt tämän rutistaa valmiiksi ja sitten taas virkkaa.

9 kommenttia:

 1. Ihanat värit!! Veikkaan....vaikka säärystimiä!

  VastaaPoista
 2. Minäpäs aloitan ja veikkaan ryppysukkia. :) Mulla on taas toisin päin - puikot viuhuu kädessä ihan sujuvasti, mutta heti kun virkkaa jotain niin jo alkaa kolottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Beibiskän villahousut

  VastaaPoista
 4. Anne ja MiEiVi on jäljillä, mutta ei kuitenkaan vielä ihan täysosuma.

  VastaaPoista
 5. Oliskohan Babylegsit eli vauvojen säärystimet esim.liinailuun? :)

  VastaaPoista
 6. hEIII, ne täytyy olla semmoset hienoudet, joita balettitanssijoillakin on: varpaattomat sukat! Onko niillä joku virallinen nimi?!Ne ne on, eikös, jookos :D

  VastaaPoista
 7. Pitkävartiset polvenylisukat?

  VastaaPoista
 8. Joogasukki mäkin olisin tullut ehdottamaan!

  VastaaPoista