sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kuinka pidetään hullua jännityksessä?

Kerrotaan vasta huomenna.
Eilinen päivä meni ihanan voimauttavissa merkeissä, joten en sitten ehtinyt postailemaan kuvia tänne. Nyt niitä on tulossa. Näette, mitä siitä neulearvuutuksesta tuli. Vaikka kyllähän se vihjeen avulla tuli se oikea vastauskin. Nämä kuvat ovat kyllä luokattoman huonoja. Omia jalkoja on tosi vaikea kuvata ja tällä kertaa tuo pikkuapuri ei ollut ollenkaan sillä tuulella, että kuvauksesta olisi tullut mitään. Eli saatte nyt sitten vain näitä huonoja kuvia.

Langat vielä päättelemättä

Eli joogasukathan niistä tuli. Varsi on Novitan sukkalehden ryppyvarsisukan ohjeella. Tosin tein tuon pituuden vain sellaiseen mittaan kuin itse halusin, mutta malli on tuosta ohjeesta. Muuten nämä on tehty ihan omasta päästä.

Apurin ottama suttuinen kuva

Nyt kun oman vuosikymmenen vaihtumiseen on vain muutama päivä, olen huomannut, että hormonitoiminta on selvästi muuttunut. Ennen pidin aina villasukkia. Kesällä, yöllä, kengissä... siis ihan aina. Yhdet villasukat tuli kulutettua puhki nopeammin kuin mitä niiden tekemiseen meni. Parsiminenkin on siis tullut tutuksi.
Mutta nyt vain hiki virtaa. Ensin putosi yösukat ja nyt en edes tiedä, missä omat villasukat mahtaa olla. Joogasukat on kevennetty versio villasukista. Että voi saunan jälkeen kiskaista edes hetkeksi jotain jalkaan.

varret rypyssä

varret pitkänä
 
Tasapuolisuuden nimissä jotain aiheeseen liittyvää on lähdössä
kunhan laitatte mulle osoitteen sähköpostilla tmk.tuominen ( a) gmail.com

 Noiden kanssa oli vain lankaongelmia. Tällä hetkellä kirkasta pinkkiä ei taida saada mistään. Siksi näiden langaksi valikoitui marketin ale-korista Novitan Milla, 100% akryyli. Neulominen oli mukavaa ja lanka tuntui kivan pehmeältä. Mutta jalassa nuo eivät ole ihan parhaat mahdolliset. Ehkä siksi, että tiedän, että nuo ovat keinokuitua, ne myös tuntuvat keinokuidulta. Joten ihmeellisen sähköisiltä ja... noh omituisilta.

Nyt on hakusessa täydellinen sukkalanka.
Ei kuitenkaan kovin paksu. Mietin, että uskaltaisinko tehdä Woolista itselleni toiset joogasukat? Vai meneekö ne heti puhki?
Toinen sukkalanka ongelma liittyy erääseen ihmiseen, joka ei voi pitää lampaanvillaisia sukkia ollenkaan allergian takia, mutta hän sitten taas tarvisi paksut, lämpimät ja kulutusta kestävät sukat. Oman parin päivän kokemuksen mukaan, en laittaisi keinokuituisia sukkia kenkiin koko päiväksi. En myöskään tiedä ovatko lammas ja alpakka niin lähellä toisiaan, että alpakanvilla aiheuttaisi saman reaktion. Mahtaako bambulanka kestää kulutusta tarpeeksi hyvin?
Tällaisia sukkamietteitä täällä tällä kertaa on. 
 

7 kommenttia:

 1. Joogasukista tuli kyllä kivan näköiset!
  Kokemusta itsellä on vain puuvillasta, villasta ja alpakasta, mutta onhan niitä vaikka mitä! Lankakaupassa näin jopa maissista tehtyä lankaa! :) Tein itse pitsisukat puuvillaisesta Kotiväestä, on ohutta eikä siis villaa, mutta kotikäytössä lämmittää tarpeeksi ja on kestänyt hyvin pesuja ja jopa kuivausrumpuun eksyi toinen sukka ja selvisi vauriotta!
  Jos tätä kautta ei kukaan osaa suositella niin kantsii soittaa/tehdä reissu ihan lankakauppaan, osaavat varmaan auttaa parhaiten! :)

  PS.Laitoin meiliosoitteeni, jee voitto! :D

  VastaaPoista
 2. Ei kun meilitse osoitteeni!! ;)

  VastaaPoista
 3. Iso iso kiitos ylläristä jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 4. Jesh! Ihanaa voittaa jotain! :) Kandee käydä tässä paikallisessa lankakaupas! Siellä osataan ainakin neuvoa mikä kävis!

  VastaaPoista
 5. Suuri ja sydämellinen kiitos!
  Ylläri saapui tänään, olin ihan unohtanut koko jutun, joten yllätyin tosiaan! NAM! ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä ollaan allergisia juuri sille lampaan rasvalle, jota on langassa. Samaa rasvaa on alpakalla siellä villan alla. Vahingossa eksyi päähän pipo, joka sisälsi vain murto-osan villaa ja päätä alkoi kutittaa. Otsassa oli kiva punainen rantu. Saman ongelman kanssa oon paininu, mutten oo vielä päässy lankakauppaan asti. Tai oon kyllä käyny useastikin, mutten oo kysyny tästä asiasta mitään.

  VastaaPoista
 7. Kivan näköiset sukat :)
  Kiva blogi muutenkin sulla :)

  VastaaPoista