torstai 25. heinäkuuta 2013

Scream for me Helsinki!!!

Viime viikonloppuna oli taas aika "perinteiseksi" muodostuneen kesäretken Helsinkiin. Toiset käyvät Linnanmäellä, Korkeasaaressa tai Suomenlinnassa, me käydään Iron Maidenin konsertissa. Iron Maiden on minun ja miehen yhteinen kestosuosikki. Tämä oli nyt ainakin 8. kerta kun minä kyseisen bändin näin ja mies on nähnyt sen vielä useammin. Joskus vielä (sitten kun on rahaa) lähdetään ulkomaillekin katsomaan. Tähän asti on pysytty ihan kotimaan kamaralla. Nyt olen kyllä pettynyt wikipediaan. Meinasin luntata vuodet koska olen käynyt, mutta eihän siellä ollutkaan lämppäreitä lueteltuna ollenkaan. Eikä kiertueiden teemoja. Tuota meidän arkistolaatikkoa ei kaivele erkkikään. Siitä on pohjakin pettänyt.
Joka tapauksessa tällä kertaa lämppärinä oli minun ja miehen uusi yhteinen suosikki Sabaton. Poika (vähän vajaa 4v) on hokenut koko kesän: Äiti ja isi on kattomassa Sabatonia. Ja aina kun kysyy: Mitä äitin paidassa lukee? vastaus on Sabatoniiiii!!!! Autossa on kuunneltu vain "sotamusiikkia" siis Sabatonia. Lapsillakin on selvät lempikappaleet. Nyt sitten päästiin oikeasti katsomaan sitä Sabatonia ja nyt lukee äidin paidassakin Sabaton.

Siskokset ja niiden miehet uusissa paidoissaan.
Puhelimen kamera tarkensi hienosti noihin violetteihin kukkiin (puhelin oli kukkalaatikossa itselaukaisimella) ja tuli sopiva blogi-kuva. Minulla ja miehellä on Sabatonin paidat (Iron Maidenin paitoja löytyy kummaltakin jo aika monta) ja siskolla ja siskon poikakaverilla Iron Maidenin paidat. Äiti sai tuliaisena ja lastenhoitopalkkana Iron Maidenin kangaskassin. Yhtenä vuonna tuotiin paita ja toisella kertaa muki. Ai niin ja kiertueohjelma on ostettu joka keikalta.

Ennen keikkaa lähdettiin syömään. Eikä oltu ihan ainoita, joilla oli tämä suunnitelma. Ihan sattumalta osuttiin ravintolaan, joka oli tilannut uutta Iron Maidenin omaa Trooper -olutta. Miehet ostivat viimeiset pullot sitä tavaraa. Myöhemmin kyllä kuultiin, että sitä taitaa jo saada Suomessa jostain muualtakin. Kovin oli Englantilaista tavaraa kuulemma. Tyhjiä pulloja ei viitsitty ottaa mukaan kun oltiin keikalle vasta menossa. Ne olisi kuitenkin portilla takavarikoitu.


Sabaton
 Ei ihan riittänyt Sabatonin lämppärikeikka meille. Kyllä sitä on toistekin päästävä katsomaan. Ja levyt soi tietenkin autossa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti