maanantai 1. heinäkuuta 2013

1v ja kivaa tiedossa

Olikohan se toukokuussa kun se blogin 1v jo tuli täyteen, mutta nyt vasta päästään juhlimaan. Ensin esittelen uusimman tuotokseni.

Lainasin kirjastosta Arnen ja Carloksen nukkekirjan. Olen kyllä näistä nukeista kuullut monesti ennenkin ja ihmetellyt mitä ihmeellistä niissä on. Jotain siinä taitaa olla. Nimittäin tätä ensimmäistä tehdessä ajatukset kulkivat koko ajan seuraavaan ja sitä seuraavaan nukkeen. Tämä ensimmäinen on ehdottomasti minun ja vain minun. Lapset saavat omansa myöhemmin. Ja sitten on yhdelle tutulle pikkutytölle tiedossa näköisnukke. Ja töihinkin olisi ihana tehdä yksi hoitsunukke tunnelmaa keventämään. Vaihekuvia on aika vähän, sillä tämä valmistui alle viikossa. Lomalla en siis saanut aikaan oikein mitään, mutta heti kun menin takaisin töihin, alkoi käsityörintamallakin tapahtua. 


Tyhjä katse ja päätäkin särkee...

Tässä hän nyt on.

Arvonta


Toistaiseksi nukke on ilman vaatteita ja NIMEÄ! Siinä kohtaa te astutte kuvioon. Yhdistetään tämä nyt siihen 1v juhlintaan ja laitetaan käyntiin arvonta. Palkinto on vielä mietinnässä (nukke se EI ole) ja sitäkin saa ehdottaa. Tyttöni mielestä jättisuuri karkkipussi olisi hyvä palkinto, mutta haluaisin kuitenkin tehdä itse jotain. Saa nyt nähdä.

Arvonnan säännöt:
Kommentoi tätä kirjoitusta ehdottamalla nukelle nimeä. Nimiehdotuksella saa yhden arvan.
Liittymällä lukijaksi (tai olemalla jo) saa toisen arvan.
Kolmannen arvan saa jakamalla alla olevaa kuvaa ja mainostamalla arvontaa.

Mainitse kommentissasi myös monellako arvalla olet mukana. Jos kommentoit anonyyminä, laitathan kommenttiin nimimerkin, josta sinut varmasti tunnistaa, jos voitto osuu kohdalle.

Osallistumisaika päättyy 14.7. klo 24:00 ja arvonta suoritetaan 15.7.
Kun aloin tekemään tätä nukkea nappasin vain laatikosta sopivan väristä lankaa ihoksi (Novita Wool) ja samaa lankaa jonkun aloitetun kerän alushousuiksi. Jossain kohtaa sitten tajusin, ettei tuo värivalinta osunut sinne päinkään tämän tytön tyyliä ajatellen. Tyttö on aika rock-henkinen ja niin tulevat muut vaatteetkin olemaan (vink vink nimen mietintään). Tein sitten pienen kivan yksityiskohdan alushousun takapuolelle. Jos vaikka mekon alta vilahtaa... ;)

Tuota ihon väristä lankaa meni melkein kokonainen kerä. Tätä väriä täytyy siis hamstrata nukkeinnostusta varten niin kauan kun sitä on saatavilla. Tarjousvärejä woolista lähtikin jo mukaan. Melkein 4v vanha vanupussikin saattaa tänä vuonna tyhjentyä lopullisesti. Eli sitäkin pitää ostaa lisää. Riittoisaa tuo on kyllä ollutkin.
Onnea arvontaan!

16 kommenttia:

 1. Ihana nukke! Ilmiselvästi nuken oikea nimi on Tiina, mutta lempi- ja kutsumanimenä on Tintti. :)

  Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 2. Kolmella arvalla tulin osallistumaan. Tyttöhän on selvästi Jackin tyttöystävän sisko Saana. Muistat varmaan, että Jack ja Sally ovat elokuvan "Painajainen ennen joulua" rakastavaiset. Saana on Sallyn pohjoisessa Suomessa asuva pikkusisko.

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan.

  Minulle tulee mieleen nukesta Sofi oksanen, joten Sofi on ehdotukseni.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi09:35

  Bessie :-) yhtä musta yläosa asfalttikoneella :-D toistaiseksi yksi arpa
  -blue-rose-

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana ja nimiehdotus on Amanda :)

  VastaaPoista
 6. Ihana nukke =) vitja kun osaisi itsekkin pienimmälle tytölleni oisi tosi ihana =) Ihan selvä Aurora. Kolmella arvalla mukana

  VastaaPoista
 7. Matilda! Yhdellä arvalla mukana. Lainasin muuten kirjastosta tuon samaisen kirjan juuri eilen. Katsotaan tuleeko tehtyä siitä mitään.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20:12

  Tulin Osakaisen blogista. Minusta nukke on Piritta Wilhemina. Kutsumanimenä Piri. Marjatta

  VastaaPoista
 9. Anonyymi20:15

  Äskeinen arvaaja osallistuu yhdellä arvalla. En vain huomannut laittaa sitä heti.Marjatta

  VastaaPoista
 10. Kyllä tää on Mirkku! Mukana kahdella arvalla! Niin ja onnea taaperoikäiselle!! :)

  VastaaPoista
 11. Ihana nukke! Nimiehdotukseni olisi Daisy. ;) Mukana arvonnassa yhdellä arvalla =)

  VastaaPoista
 12. Ehdotan nimeksi Raisa-Amelie, lempinimi Raisu. Muistaakseni kaikkien pehmolelujenkin nimet oli kaksi osaisia. Siksi tällainen ehdotus. Mukana kahdella arvalla. =Äitee

  VastaaPoista
 13. Niin siis nimihän on selkeästi Lulu, jolla on useampi mieli ja horoskoopiltaan taitaa hän olla joko kaksonen tai sitten skorpioni. vaatteista taitaa löytyä vähän niittiä ja Provinssirock henkeä :D
  Johanna 2 arvalla mukana

  VastaaPoista
 14. Tiia22:19

  Venla nimi tuli tästä typyliinistä mieleen eli Venla. Kahdella arvalla ilomielin mukana. tiia68@gmail.com

  VastaaPoista