maanantai 30. syyskuuta 2013

Ensimmäinen kettu uunista ulos

Tässä nyt olis eka valmis kettu SNY:n lähettämästä langasta.  Ihan täydellinen ketun väri oli tämä Vuorelman Veto mitä syyskuussa sain. Nyt sitten tulee myös eka uudella kameralla otettu kuva ja postaustakin yritän tällä kameralla.

No niin. Nyt vähän koneella vielä lisää kuvia ja tekstiä. Tuo yllä oleva kuva on siis otettu ja muokattu uudella kameralla. Ja julkaistukin suoraan blogiin. Ainut vain, etten tykkää yhtään siitä androidin bloggerista. Siinä kun ei voi kuvien paikkaan paljon vaikuttaa. Tai sitten pitää aina tallentaa välissä ja jatkaa myöhemmin.

Tällainen kerä lankavyyhdistä tuli.


  Kun vihdoin pääsin tämän homman aloittamaan, niin valmista tuli äkkiä. Tämä taisi olla ensimmäisen illan vaihekuva. Valkoiset osat ovat 7 veljestä.

Kettu valitsee silmiä.
Aika erilainen ilme tuli erilaisilla napeilla. Lopulta silmiksi valikoitui isot ruskeat napit. Ensin soviteltiin pieniä mustia...

Kettu vihdoin valmiina. Ylimmässä kuvassahan kettu on ollut jo päivän käytössä. Vaikka ajattelinkin tätä ruskean toppahaalarin kaveriksi, niin ilmat ovat niin kylmät ja välikausihaalarin kaulus aika avonainen.Ohje löytyy täältä ja tosi kiva vaikka ihan aloittelijallekin. Jos osaa nurjan ja oikean niin varmasti osaa tämänkin tehdä.

Muoks muoks. Ihan pakko vielä lisätä... Tämä on käytössä tosi kätevä. Koska ketun häntä pujotetaan tuolta "pään sisältä" niin huivi pysyy hyvin paikallaan ja on helppo kiristää sopivaksi. Lisäksi tuon voi pujottaa valmiiksi noin ja vetää pään yli ihan kuin kaulurin.

10 kommenttia:

 1. Voi ie ku hiano!!! Siis yhtäaikaa hauska ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22:44

  Voi vitsi, miten suloinen siitä tuli! Ihku! :) tv. sny p.s. Huomenna saa taas postipoika kuskattavaa...

  VastaaPoista
 3. Hieno kettu! Taidanpa kopioida ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo on tosi ihana!

  VastaaPoista
 5. Onpas hauska idea!

  VastaaPoista
 6. Hurjan söpö kettuhuivi! Jäin lukijaksi samalla ;)

  VastaaPoista
 7. Minulle tulee tuosta ohje linkistä, ettei sivua löydy..

  VastaaPoista
 8. Anonyymi23:43

  Juu mäkään en löydä ohjetta. tää ois niin hieno, voisin tehä mein partiolaumalle, jonka nimi Ketunpennut :)

  VastaaPoista