keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tästä se alkaa!!!

Oon aivan innoissani ja onnessani, eikä sanoja löydy. Eilen tehtiin lasten kanssa varsin vaivalloinen matka lähipostiin. Pyörän takarengas oli melkein tyhjä enkä uskaltanut ajaa. Talutin pyörää koko matkan kun pienempi oli kyydissä. Huh. Onneksi hikinen reissu palkittiin ruhtinaallisesti. Postista kannettiin kotiin seuraavanlainen paketti.


Paketin sisältö se vasta hyvältä näyttikin. Nyt on SNY syksy saatu todella käyntiin.

Värit olivat niiiiin mua. Kuva nyt ehkä hiukan vääristää, sillä tuo Vuorelman Veto (ihan uusi lanka minulle) on enemmän oranssia kuin punaista. Ja sehän sopii. Nimittäin juuri tuollaista ketun punaista olen etsinytkin. Ihan sattumalta sain pojalle ensi talveksi kokonaan ruskeat toppahaalarit. Ja niiden kaveriksi täytyy nyt tehdä Kettuja joita olen joskus bongaillut. Onneksi olen ne tänne blogiin linkittänyt, että vielä löydän ohjeet. Voi täydellisyys. Toivottavasti lanka riittää molempiin.

Reggae ombre on myös ihan uusi lanka ja huovuttaminenhan ei välttämättä ole minun lempiystäväni. Mutta kuka voisi vastustaa noita värejä?! Nuo on jotenkin niiiiin täydellisen värisiä keriä, että kai sitä jossain vaiheessa taas uskallettava sitä huovutusta yrittää. Toivotaan ettei täydellinen lanka mene pilalle.

Sain myös pirteän keltaisia isoja tuikkuja, lakut koko perheelle ja itselle vähän muita herkkuja. Spectra -huiviohjeeseenkin täytyy paneutua oikein ajan kanssa.

Rakas SNY-kierroksen emo, saanhan pitää tämän parin aina. Kiitos.

Nyt täytyy nopeasti tehdä edellinen projekti alta pois, jotta saan kettuja puikoille. Minun SNY -paketti on oikeastaan kokoamista vaille valmis eli hyvällä mallilla sekin. Puikot pitäisi inventoida, sillä ne ovat jotenkin kummasti lähteneet omille teilleen säilytyspussukasta.

12 kommenttia:

 1. Ihania värejä todellakin ja tuo linkittämäsi kettumyssy on mainio. Sitähän voisi jopa harkita :)

  VastaaPoista
 2. Kivan syksynvärisen paketin sait. Tuosta huopuvasta langasta voisi tulla ihanat lapaset sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kivan syksynvärisen paketin sait. Tuosta huopuvasta langasta voisi tulla ihanat lapaset sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kivan syksynvärisen paketin sait. Tuosta huopuvasta langasta voisi tulla ihanat lapaset sinulle.

  VastaaPoista
 5. Upean paketin olet saanut.

  VastaaPoista
 6. Voih! Mä niiiin pitkään ja hartaasti mietin, että lähdenkö ensimmäistä kertaa SNY-kierrokselle! Jätin kuitenkin vielä väliin, kun "on tässä nyt tätä kaikenlaista". Nyt harmittaa, kun alkaa blogeihin ilmestyä näitä ihania paketteja!! Noh, ehkä mä jo ens kerralla uskallan mukaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan paketin sait!

  VastaaPoista
 8. Kauniit langat ja nuo suklaakaakaolusikat ovat mahtavia. Ja ihanan pitkästi esitelty paketti =)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi13:57

  Ihana paketti! Kaupassa olen katsellut tuollaista suklaalusikkaa - mutta eihän sellaista raaski syödä. Mahtava väriloiste langoissa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi18:27

  Ihanat ovat myssy ja huivi taidan minäkin noia vielä kokeilla.
  T:Sny 59

  VastaaPoista
 11. Ihanat värit :)
  Ja kivat on niistä tekemisen suunnitelmatkin!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi13:46

  Kiva, että paketti on löytänyt tiensä perille ja oli mieluinenkin! Ketut vaikuttavat aika mukavilta =) Harmi, että huovutus oli hutiosuma, mutta voihan niistä toisista langoista tehdä sitten jotain muutakin, eiköhän se pehmoinen merinovilla taivu vaikka mihin =). Nyt miettimään uusia kujeita! tv. SNY:si (sny84)

  VastaaPoista