maanantai 30. syyskuuta 2013

Synttärit jatkuu

On se kun yhtäkkiä olis vaikka kuinka paljon asiaa tänne blogiin. Nyt kyllä tämä yllärijuttu menee kaikkien muiden edelle. Kuten taisin jo aiemmin mainita, niin olen saanut hääpäivälahjaksi keskuspölynimuriin mattotampparin. Joten odotukset eivät olleet kovin korkealla kun mies kertoi odottavansa lähetin tuomaa pakettia, jossa on minun syntymäpäivälahja. Lisäksi autoon on taas kerran tilattu jotain osia ja nekin toimitetaan lähetin välityksellä.
Olin täyttämässä tylsiä kelan papereita kun ovikello soi. Pahaa aavistamattomana kuittasin paketin. Soitin miehelle, että nyt taisi autonosat tulla, vai voiko ne olla näin pienessä paketissa. Ei ollut autonosia ei...

Kohta on blogissakin parempia kuvia. Tai olisi ainakin syytä olla. Kunhan opin tuota käyttämään. Täytyy varmaan vähän googletellakin kun arvattavasti Saksasta tilatussa paketissa ei ole sanaakaan suomea. :)

Tarkoitus oli ruveta "vanhasta" puhelimesta (Samsung Galaxy Gio) tekemään tytölle pelipuhelinta, mutta nyt ei ehdi. Tämä menee kyllä edelle. Ja nyt on todella hyvä syy etsiä ne omaSaunalahden tunnukset ja muokata pöytälaatikkoliittymää kohdilleen. Elisa-shopittiin en todellakaan mene istumaan tuntikausiksi. Mies totesi puhelimessa: "Se täytyy ensin ladatakin". Niinpä. Jospa se olis latautunut kun tulee töistä kotiin. Miten mä nyt maltan tehdä töitä tänään?

Ja tosiaan tulossa on tällä viikolla vielä ainakin valmistuneita töitä ja inventaariota.


1 kommentti:

  1. Hieno synttärilahja! Ja oikein hyvä sellainen :).
    Meillä on kyseinen kamera ja ollaan tykätty. Varsinkin, kun miettii meidän käyttötarkoitusta, niin on kyllä meille kuin tehty.

    VastaaPoista