keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Teetä syksyn kylmyyteen

Osallistuin Phedran järjestämään teevaihtoon. Ehdin jo odotella omaa pakettiani, mutta kylläpä se tulikin sopivaan aikaan. Nyt on säät kylmenneet kertaheitolla ja lämmin tee tulee tarpeeseen. Meinaa vielä flunssakin iskeä päälle, niin ei muuta kuin lämmintä kuppia nyt käsiin.

Minulle teetä tuli Hannalta Ihmemaasta. Ja ihania teejuttuja tulikin. Oikeastaan aivan uudenlaisia tapoja nauttia teetä. Yhden kupin haudutuspussit ovat aivan uusi tuttavuus ja vaikuttavat tosi kätevältä. Kuvassa melko keskellä on pieni harmaa rasia. Se vasta ihana olikin...

Tuo on siis ihan pikkuruinen rasia, jonka sisällä on yksi pyramidin mallinen teepussi. En ole ikinä törmännyt tällaisiin. Ja heti tuli mieleen, että ostan paketillisen noita pyramidipusseja ja askartelen itse tällaisia pieniä rasiota niille. Ihana pieni muisto jollekin, vaikka hoitotädeille jouluksi. Eipä jää nurkkiin pölyttymään.

Toinen hauska keksintö oli nuo T-stickit...


Tikun sisällä on teetä ja se toimii samalla lusikkana. Paketin mukaan on vielä valumaton eli ei pitäisi sotkea. Vaikuttaa ainakin tosi kätevältä. Nämä säilön kyllä omiksi herkuiksi ja vieraat saavat meillä edelleen ihan tavallisia pusseja tyylikkäästä Liptonin puurasiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti