keskiviikko 8. elokuuta 2012

Arvonnan tulos

8.8.2012 vähän yli 8 (tai oikeastaan 20) suoritettiin loma-arvonta. Kirjoitin huimat 4 arpaa, sekoitin niitä kannellisessa rasiassa koko sen ajan kun onnetar eli esikoinen pesi hampaitaan (eli sen vaaditut kaksi minuuttia). Aika hienosti osasi 5v vähän koitella lappuja ennen kuin nosti.Eli voittaja on

ahle

Laitahan mulle sähköpostia tmk.tuominen (at) gmail.com

Toiveena oli nyt lähinnä pieniä virkkauksia. Niitä on ehkä luvassa ja vähän jotain muutakin. Olisi ainakin neljä projektia odottamassa toteutusta. Ja hyviä ideoita löytyy netistä koko ajan lisää. Oma tyttöni toivoo joka päivä sitä askartelua mitä Neppajymykerhossa tehdään. 


Nyt sitten kuitenkin esittelen vähän sitä keskeneräistä, mitä ei pitänyt esitellä. Rupesin tekemään ensimmäistä vähän isompaa liinaa. Pelaan kuitenkin varman päälle ja valitsin mallin, joka koostuu paloista. Se sopii mulle hyvin. Joka paljon kohdalla tulee se tunne, että on saanut jotain valmista aikaan. Ja jos en tällä tiukalla aikataululla saakaan sitä valmiiksi, tai kaverilta saatu lanka ei riitä, niin palat voi sitten käyttää johonkin muuhun.
Oli aika yllättävää kuinka nopeasti opin ulkoa tuon mallin. Toiseen palaan vielä vähän lunttasin silmuikoiden määriä, mutta nyt teen jo ulkomuistista. Se tuntuu mukavalta kun ei koko ajan tarvi pitää kirjaa sylissä.

Yksittäinen palakin on aika nätti.

Tähän mennessä valmistuneet palat. Yhteensä noita pitäisi tulla 7 ja niiden väliin tulee pienet kukkaset kun ne kiinnitetään. Lisäksi ympärille tulee vähän "verkkoa".

Uusi pala koukulla. Ohje on tuosta kirjasta.


Tänään kävin hakemassa lahjoituspurkkeja yhtä toista projektia varten. Jos huomenna ei sada niin voisin vaikka tehdä välillä muuta kuin virkata tai istua koneella. Vaikka tuo liina nyt kyllä kaipaisi mun huomiota vielä hetken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti