perjantai 10. elokuuta 2012

Mukava ja erityinen päivä

Tämä päivä ei kokonaisuudessaan ole ollut kovin mukava, mutta yritän muistaa vain ne mukavat asiat. Erityinen päivä tämä ainakin oli ja varmasti jää mieleen.
 Äitini laski sukututkimusohjelman avulla, että tänään syntynyt pikkuserkkuni oli minun 123. pikkuserkku. Aika hurjaa.
Ihana kummityttöni aloitti tänään koulun.
Ja tsadaa...

Esikoinen oppi ajamaan ilman apupyöriä. Alkukesästä neiti pyysi, että ottaisin pyörästä apupyörät pois. Ja minä otin. Sen jälkeen pyörällä ei ole ajettu, kun siinä ei niitä apupyöriä ole ollut, eikä niitä ole saanut laittaa takaisin. Tänään tyttö pyysi, että pyyhkisin pyörästä hämähäkinseitit pois, hetken potkutteli pihassa ja niin sitä mentiin. Toki tyttö on kesän potkutellut pikkuveljelle ostetulla potkupyörällä ja näemmä hankkinut tarvittavan tasapainon sillä.
 

Nice and special day 

The whole day wasn't nice, but I try to remember only the best part of it. First my moms cousin got boy today and now I have 123 second cousins. My goddaughter started school today. And my little girl learn how to drive by bike today. So nice.
Just before biking my girl was watching me and I ask her to take some pictures about those things I was doing. She did what I asked, but she also took some own pictures. Here is some of those. 5 years old sees the world so different.

Juuri ennen tuon taidon keksimistä, tyttö seurasi pihassa minun touhujani ja pyysin häntä ottamaan pari kuvaa puhelimellani. Tyttö otti kyllä pyydetyt kuvat, mutta myös muutaman muun. Aika ihania osa noista tytön ottamista kuvista. Maailma on aika erilainen 5-vuotiaan silmin.
Äiti, Mom


Tää on ehdottomasti ihanin näistä kuvista. This is my favorite.

Meidän leikkimökin "sisustusta" = hiekkaa, kiviä, vettä, kuraa... Our playhouse is decorated with sand, stones, water, mud...

Tässäkin kuvassa on sitä jotain. Eikä tällästä härveliä kaikilla olekaan omassa pihassa. There is something in this pic too. And not everyone is having this kind of thing by their own.
Noista kuvista myös voi vähän arvailla mitä on tekeillä... Meinaan laittaa DIY (Do it yourself) ohjeet, niin en viitsi nyt laittaa vielä, muuta kuin yhden vinkin lisää.

If you look carefully those pictures, you will find out what I'm doing now. I'm planning to post DIY tutorial about that. So I'm not telling yet what it is. I'll just give one more hint...
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti