maanantai 6. elokuuta 2012

Yllätyslaatikko

Vähän aikaa sitten löysin erään blogin kautta toisenkin ihanan boxin. Ensimmäinen oli se Indie gift box ja tämä toinen on Umba box. Samalla idealla toimivat molemmat. Paitsi, että Indie gift box pitää käsittääkseni tilata joka kuukausi erikseen ja umba boxista voi tehdä kestotilauksen.
Kertokaa ihmeessä, jos Suomessa on jo tällänen toiminnassa. Mua nimittäin innostais tämä oikeinkin kovasti. Meillä on kotona ollut kaikki niin myllerryksessä, että olen miettinyt alan vaihtoa tai edes sivutoimista yrittäjyyttä.
Mietin vain, että jaksaisiko tuollaista pyörittää yksin? Ainakaan joka kuukausi en uutta boxia jaksaisi väsätä, ehkä 4 vuodessa. Ja sitä ennen pitäisi luoda valtavat verkostot eri käsityöläisiin ja haalia jostain niitä boxeista kiinnostuneita ostajiakin. Mutta mikä voisi olla ihanampaa kuin hypistellä kaikkia ihanuuksia ja pakata niitä? Käsitöitä, askartelujuttuja, käsin tehtyjä saippuoita jne. *huokaus*
Ehkä sitten, jos me saadaan joskus sellainen rintamamiestalo missä on kellari. Voisin tehdä sinne kellariin oman kolon.Loma-arvonta näyttää jäävän aikamoiseksi pettymykseksi. Näillä näkymin ei tarvi edes arpoa mitään. Siellä on vain yksi kommentti. Kaksi päivää aikaa. Jos ei lisää kommentteja tule, niin kyseinen kommentoija saa valita yhden pienen palkinnon itselleen.

Omia käsitöitä ei juuri nyt ole esiteltäväksi asti. Sain kaverilta hänen vanhan keskeneräisen virkkauksen ja loput langat. Purin sen 10 vuotta vanhan tekeleen ja otin langan uudelleen käyttöön. Kerissä ei ole enää mitään vyötettä tallella, joten langasta tai sen ominaisuuksista ei ole mitään tietoa. Mutta mukava sitä on virkata. Siitä onkin tekeillä yksi isompi juttu. Esittelen sen sitten jos siitä tulee sellainen kuin ajattelin.

1 kommentti:

  1. En oo kyllä kuullu, että tommosia laatikko-juttuja olis Suomes. Hauska idea kyllä! Tsempitys tulevaisuuden hahmotteluille! Yrittäjyydessä on omat hyvät ja huonot puolensa, niinkuin kaikessa muussakin! Uskon ja toivon, että teidän asiat alkaa sujumaan, yksi kerrallaan! :)

    VastaaPoista