lauantai 9. helmikuuta 2013

Kettuja kettuja eli lisää tehtävää

Voi kettu. Kyllä voivatkin olla suloisia. Nyt täytyisi löytää täydellinen ketun oranssi lanka, jotta voisi ruveta tekemään pojalle kettu-asusteita.

Ensin törmäsin kettu-huiviin Koukutettu-blogissa. Ja heti perään ihanaan kettu-myssyyn Maitotyttö-blogissa. Tuon kettumyssyn pohjana näyttäisi olevan norjalaispipo (joita on joskus elämässä tullut tehtyä). Sen tähtääminen oikean kokoiseksi on kuitenkin sellaista salatiedettä, että ajattelin mielummin yrittää sellaista perus-siksakpipoa. Ja tosiaan meidän 3-vuotiaan päähän, en ihan pienelle vauvalle. Melkein jo sorrun haaveilemaan jostain koko-ruskeasta keväthaalarista pojalle. Sopisi niin ihanasti noiden kettujen kanssa. Tosin, ensin pitäisi löytää se lanka, sitten tehdä ne kettujutut... saas nähdä.

6 kommenttia:

 1. Joko oot nämä nähny? ;)

  http://munsunmeitin.blogspot.fi/2013/01/kettuset.html?m=1

  VastaaPoista
 2. Jos tekisit myssyn, huivin ja lapaset, niin siinä kuluisi tovi ja muutama gramma lankaan. Itse olen haaveillut tekeväni Novitan olisikohan vuoden 2009 tai 2010 lehdessä olleen lohikäärmepaidan pojalle. Hiukan vain pelottaa intarsia ja koko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lankaa täytyy ainakin varata riittävästi, sitten kun sen sopivan "kettulangan" löydän. Mutta noita pienempiä projekteja on kivempi tehdä. Kun ei tarvi ajatella sitä kokonaisuutta. Ottaa maaliksi aina sen yhden jutun kerrallaan. Villapaidassa on se huono puoli, että sitten jää joku yksinäinen hiha nurkkiin pyörimään, jos innostus lakkaa.
   Intarsiaa en ole minäkään koskaan tehnyt. Luulen tajuavani idean, mutta käytäntö voikin sitten olla toinen. :)

   Poista
 3. Anonyymi13:16

  Hei SNY:ni! Vihdoin kone toimii - huoh...
  Voi ku söpöjä kettuja=) Hyvä, että löytyy aina uusia inspiraationlähteitä - blogit on kyllä vaarallisia paikkoja surffailla;)
  Ps. Pakettisi on varmasti jo noudettavissa (kuljetus kesti max. 4 päivää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla edes listata mitä kaikkea ihanaa olenkaan suunnitellut "joskus" tekeväni. Aina jostain löytyy ihana blogi ja sen kautta päätyy toiseen ihanaan ja ideoiden ja tehtävien lista vain kasvaa ja kasvaa. :) Blogien maailman on kyllä napannut minut aika tiukasti koukkuunsa.

   Poista
 4. Sinulle on jotain blogissani!

  VastaaPoista