tiistai 12. helmikuuta 2013

Tallinnaan, Tallinnaan

Sinne olisi (ehkä) reissu tulossa tänä keväänä. En ole käynyt siellä ainakaan kymmeneen vuoteen. Muistelisin, että edellisen kerran taisin olla alaikäinen.
Harmi vain, että reissu tulee olemaan la-su. Mahtaako siellä olla lankakaupat viikonloppuisin auki?
Ja jos on, niin missä kannattaa käydä? Nyt kaikki Tallinna-vinkit tänne. Passikin täytyy varmaan hankkia.
Voi kun se reissu nyt toteutuisi.
Tänä iltana otin käsiini SNY:n paketissa tulleen helmipussin. Tein ihanan (niin mun näköisen ja värisen) rannekorun. Harmi vain, että vaijerin mittaamisessa sattui pieni ajatusvirhe. Pelkäsin tekeväni liian ison, mutta en ottanut huomioon, että vieväthän ne helmetkin tilaa. Tuli aika napakka.
Kiristyshelmen kiinnitys onnistui helposti. Minä pidin kiinni vaijerista ja mies puristi pihdeillä. Meni kerralla tiukalle. :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi20:36

  Kiva että tuli tehtyä edes jotain helmistä=) PS. se vaijeri sopii parhaiten kaulakoruihin, koska käsikoruissa se ei yhtään jousta. T: SNY

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20:38

  Ja toiv. matka toteutuu. Ja vaikkei liikkeet olis sielä päässä auki niin ajattele kuinka paljon saa tehtyä monen monen monen tunnin ajomatkan aikana=)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti pääset reissuun!! Hieno rannekoru, ihanat värit!

  VastaaPoista
 4. Voi kun voisinkin matkan aikana tehdä jotain. Meillä on toki kuljetus vielä auki. Jos mennään bussilla, niin täytyy toivoa, että pääsen edes elävänä perille. Sen verran tuo matkapahoinvointi pitkillä matkoilla vaivaa. Ja jos oikein jännittää niin joskus lyhyemmilläkin. Mutta jos mennään junalla niin täytyy kyllä ottaa käsityö mukaan. Ja laivassakin varmasti pystyn jotain tekemään. Ainakaan edellisellä laivareissulla ei pahoinvointi vaivannut.

  VastaaPoista