torstai 7. helmikuuta 2013

Lehdistökatsaus

Otsikko on kyllä aika lainausmerkeissä. Mm. Norsis ehti jo odotella näitä lehtiä. Kerrankin olin silmät auki lehtihyllyllä.  
Kotolivingiä en ole livenä päässyt aikaisemmin näkemään. Sen kanssa oli vähän kahdenlaisia ajatuksia. On ihanaa, että joku tekee kotimaista lehteä tällaisille käsityöhörhöille ilman tiukkaa aiheen rajausta. Kun tuntuu, että aikaisemmin on ollut vain virkkaus-lehtiä, neule-lehtiä, ompelu-lehtiä... Kaikki erikseen. Mutta toisaalta en tykkää Anu Harkista, enkä sen tyylistä. Vaikka monet Ratulassa tehdyt jututkin oli ihan kivoja ideoita en silti tykkää sen tyylistä. Sen takia jäi selailun jälkeen tämäkin lehti ostamatta. Mutta tykkään sitten taas sellaisista jutuista kuin tässä Kotolivingissä on se villatakki tai mikä lienee, mihin on joka lehdessä erilaiset tilkun ohje ja lopuksi niistä sitten tulee se joku valmis juttu. Blogeissa olen nähnyt esim. tiskirätin ohjeen joka on vain kirjoitettu kerros kerrokselta ja lopputulos on yllätys. Harmi vain, että siinä kohtaa kun sen ohjeen löysin, joku muu oli jo kommentissa paljastanut, mikä siihen rättiin tulee.

Sitten silmiini osui hyllystä Ihana. Ja se oli kyllä nimensä mukaan ihana. Mutta sekin jäi ostamatta ihan siitä syystä, että nyt meneillään neulonta- ja virkkauskausi, enkä uskalla sekoittaa päätäni muilla ihanilla jutuilla. Vaikka selailun perusteella tykästyin kyllä tähän Ihana-lehteen. Ainakin tikkarikukat jäivät mieleen ja ehkä kokeilen niitä ystävänpäiväksi. Jos tässä enää ehtii. Sehän on ihan kohta!

Toisessa kaupassa näin vielä Taito-lehden. Sekin vaikutti selailun perusteella mukavalta. Sitä en ehtinyt niin tarkkaan katsoa, mutta varmasti olisi tutustumisen arvoinen. Kaikkein hassuinta on se, että olisin voinut vaikka vannoa, ettei täältä edes saa kyseisiä lehtiä.

On tosi hassua huomata kuinka tämän SNY-kierroksen myötä on ruvennut katselemaan kaikkea vähän eri kantilta. Niin kuin esimerkiksi löysin nämä lehdet. Pimahla oli tehnyt SNY-kierrosta varten inventaariota ja tutustuin sitä kautta ihan uusiin tarvikkeisiin. Ja kas kummaa, niitäkin löytyy paikallisesta lankakaupasta. Aina sitä oppii jotain uutta.

Tänään tuli myös e-kortti minun SNY:ltä. Siinä kerrottiin, että paketti on jo matkalla. Pienistä yksityiskohdista täytyy vielä laittaa emon kautta viestiä, mutta en malta odottaa. Nyt alkaa jännittää todella.4 kommenttia:

 1. Kotoliving vaikuttaa kivalta lehdeltä laajan ja kotoisan aihepiirin takia. Eipä ole vielä tullut edes selattua, mutta pitääpä seuraavalla kauppareissulla selata.

  VastaaPoista
 2. Minä selailin aikanaan sen ensimmäisen Kotolivingin ja totesin, ettei se ole minun kaltainen lehti. Mutta jotakuta muuta se voi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on sellainen lehti, että jotakuta muuta varmasti kiinnostaa, mutta en tiedä mikä minua tuossa Anu Harkissa niin ärsyttää. Makuja on monia ja onneksi niin. :)

   Poista