perjantai 25. lokakuuta 2013

Ensimmäinen afrikankukka

Tyttö sai alkuviikosta kutsun kaverisynttäreille, jotka ovat jo tänään perjantaina. Vaikka aikataulu oli tiukka teki mieleni tehdä jotain itse mukaan pakettiin. Varsinainen lahja käytiin siis kyllä ostamassa, mutta sen lisäksi tein sankarille heijastimen.

Virkkasin ihan ensimmäisen afrikankukkani ja laitoin toiselle puolelle heijastinkangasta.

Tuo heijastinkangas on vähän huonoa. Se pitäisi olla silitettävää, mutta tähän mennessä en ole saanut sitä tarttumaan mihinkään materiaaliin kiinni. Toivottavasti ompeleet kestää. Nyt pitää toimia pikana, jos ehtisin vaikka tehdä toisenkin. Synttärisankarin siskolle.

Äitille vinkki: kun saat ne isoäidinneliöt virkattua niin tässä on sulle seuraava haaste. Afrikankukat on aika suloisia kans.

Ohjeen löysin googlettamalla täältä.

Muutakin on koko ajan tekeillä. Ja kuviakin otettuna. Kun vaan joskus ehtisi tähän koneelle istahtaa pidemmäksi aikaa kirjoittelemaan jotain.

Edit: Muahahahahaa... Nyt vasta huomasin itsekin. Aloitin toista afrikankukkaa ja nehän on oikeasti kuusikulmioita. Eli taatusti nyt on persoonallinen tämä viisikulmainen afrikankukkaheijastin. Ensimmäisestä isoäidinneliöstäkin tuli kolmekulmainen. Kai tää on joku pysyvä vaiva tää kulmien puuttuminen. :D

3 kommenttia:

  1. Nätti se on afrikankukka viisisakaraisenakin! :D To Do -listalla on minullakin tuo afrikankukka! Nuorimmaisemme muuten ihastui tähän sun blogin taustaan! Valkkasi itselleen sammakon ja veljelleen apinan! :)

    VastaaPoista
  2. Meidän lasten suosikkeja on tuo sammakoksi puettu nalle ja tipu. :D Monta kertaa oon aatellu taustan vaihtamista, mutta koskaan ei ehdi niin kauaa istua koneella, että jaksais perehtyä ja tehdä jotain parempaa. Joten antaa olla.

    VastaaPoista
  3. Hieno kukka! Ja sakroita voi olla vaikka 8 jos siltä tuntuu. Kukka ei ole sakaroistaan turhan kranttu ;)

    VastaaPoista