torstai 17. lokakuuta 2013

Oi ihana SNY...

Voi ei. Kirjoitin äsken ihanasti omasta SNY:stäni, mutta blogger sekoili. Samalla otsikolla oli pelkkä otsikko luonnoksena ja sitten koko postaus julkaistuna. Yritin poistaa sen turhan luonnoksen, niin mitä... lähtikin se julkaisu.

Eilen tulin iltavuorosta takaisin tänne sairastuvalle ja minua odotti pullea kirjekuori. Uskomattoman ihana SNY:ni oli osannut lähettää suklaata juuri oikealle päivälle.


Tuli siellä muutakin. Syksyn viimeinen kortti saapui aivan oikeana päivänä. Tänään satoi lunta. Ja maahan jäi ainakin sellainen kerros, että kengän jäljet näkyy pihassa. Heijastinlangasta sain nyt loistavan idean. Onneksi ostin sitä messuiltakin vähän. Voisinkin tehdä (ainakin) yhden heijastimen tässä välissä kun sukka ei oikein etene.

 Tässä vielä parempi kuva tuosta ihanasta kortista.

Mistähän sitä itse saisi näitä ajatustenlukukykyjä, että voisi olla itsekin yhtä ihana pari omalle neuleystävälle? Mulla ainakin on maailman paras SNY!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:19

    Kiva, kun tykkäsit. =) Ja kiva,että olet sitä mieltä, että kierros etenee hyvin. Itsellekin on sattunut aivan mahtava pari ja sitten sitä miettii, kovasti, että kuinka sinua voisi oikein ilahduttaa ja piristää tätä syksyn pimeyttä. Täälläkin lapset sairastaa, on kyllä ihan kökköä =( Mutta huomenna alkaa vkl, mukavaa sellaista sinne! tv. SNY

    VastaaPoista