keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Yllätys, yllätys!

Kyllähän minä sen yllätyskerän olen jo auki kerinyt. Mutta kuten sanoin, halusin tehdä sen rauhassa ja nautiskellen. Ihanasti se oli keritty. Hyvin olivat yllätykset sisällä piilossa.

Ylhäällä vasen on lähtötilanne, jonka te jo olettekin nähneet. Oikealla ensimmäinen väliaikakuva. Tuon verran oli jo lankaa kerittynä, eikä vieläkään oikein näkynyt mitään uutta. Alhaalla jo pilkistelee vähän jotain, mutta edes suklaapatukka ei ole kerästä vielä irronnut.

Lähtihän se suklaapatukkakin viimein kerästä irti. Sen kaveriksi lähti aski Muumi-pastilleja ja muutama suloinen kissa-nappi. Mutta voi miten monta yllätystä tuo alhaalla oikealla oleva kerä vielä sisälsikään.

Ylhäällä vasemmalla on kuva, jossa keskellä vähän pilkotta jotain valkoista kerän sisältä. Taas siis joku uusi kulma. Miten paljon tavaraa tänne kerään oikein mahtuu? Ainakin lisää Muumi-karkkeja ja ihana pinkki kynsilakka.

Kerästä hyppäsi vielä yksi erilainen kisunappi ja viimeisenä oli kirje. Oikealla alhaalla koko lokakuun yllätyskeräpaketin sisältö.

Ja arvatkaapas mitä. Tuosta kerästä on sukka jo hyvällä mallilla. Roosa Nauha -ohjekirjasen kolmen kerän pitsisukka ei ole ollenkaan niin haasteellinen kuin tuo kolme kerää antaa ymmärtää. Hyvin voi tehdä tv:tä katsoessa. Silmäilin jo sitä ostamaani valkoistakin kerää ja yhtä ohjetta siitä. Kyllä on ihanaa kun on saanut näin ihanan inspiroivan neuleystävän ja jaksaa taas paneutua käsitöihin. En vaan tiedä kenelle noita sukkia teen. Tuntuu etten malta itse niitä pitää kuitenkaan, mutta en malttaisi antaa poiskaan. Voiskohan ne kehystää ja laittaa seinälle?4 kommenttia:

 1. Nätti malli tuossa sukassa? Oon näitä yllätyskerä juttuja nähnyt parissa blogissa. Missä näihin voi ilmoittautua mukaan?

  VastaaPoista
 2. Oi, tuleepa kaunis sukka!! Ja jos vielä telkkua katsoen pystyy tehdä! Pistä varalle, jos vaikka käyttökohde löytyisi myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno idea tuo sukkien kehystäminen :) Minä tein yhdelle työkaverille sukat, jotka ei sitten hänelle mahtuneet tai jotain. Hän pitää niitä nastalla ilmoitustauluun kiinnitettynä. Olen miettinyt, pitäsikö tehdä uudet, joita hän ehkä voisi käyttääkin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22:19

  Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen ja ihana sukka onkin jo tulollaan! :) Täällä on ollut kaikenmoista, positiivista ja negatiivistakin, ja on koneaika jäänyt vähiin. Mutta ei sinua ole unohdettu! On tätä kuuta vielä jäljellä ;) tv. Sny

  VastaaPoista