keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Keskitalven kukat

Tämän kukkasen bongasin Virkkausringistä. Ilosilmukka oli tämän jostain mutkien takaa löytänyt. Alkuperäinen englanninkielinen ohje löytyy täältä. Englanninkielen taidosta on apua, mutta tuolla on kyllä niin loistavat kuvat, että melkein niilläkin pärjää. Näitä olen tehnyt pari joulukalenteriin ja koska toinen niistä on jo avattu, voin tämän nyt jo paljastaa.
Tämä kukkanen löytyi Lankakaaoksen Hannan kalenterista.Tätä oli tosi ihana tehdä. Ohje oli tosi helppo. Tähän sai helposti hukutettua lyhyitäkin langanloppuja. Virkatut osat on tärkätty liimatärkillä. Erikeepperiä kipon pohjalle ja liraus vettä sekaan. Tosi "koppura" tuli eli juuri sopiva tähän tarkoitukseen kun kukan on tarkoituskin pitää ryhtinsä. Ainut harmistus tässä oli lankojen päätteleminen. Mutta siinä sekin meni kun vaan ryhtyi hommiin. Noita pikkuisia sydämiä on virkattuna enemmänkin ja nyt olen keksinyt niille käyttö tarkoituksenkin. Pian näette.

Julkaisen toisen kukan kuvat kunhan sen saaja on ensin löytänyt sen kalenteristaan, eli viimeistään aattona. Itsellekin tällainen on ihan pakko vielä tehdä kunhan nämä joulukiireet tästä ensin hellittävät. Olen tainnut luvat itseni vähän liian moneen käsityöprojektiin tässä joulun alla. Hups. Onko jollain muulla sama ongelma, ettei osaa sanoa ei? 

Nyt on toinenkin kukka paljastettu Elämän kevät -blogissa täällä eli minäkin voin sen paljastaa. Nämä minun kuvat ovat kyllä taas luokattoman huonoja. Ei tule puhelimella (olkoon kuinka älykäs hyvänsä) kunnon kuvia ei.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset yllätyksistä! Tämä oli mukava vaihto. :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen kukka, hauska idea!

    VastaaPoista