lauantai 1. joulukuuta 2012

Luukku 1.


Ensimmäinen joulukalenteripostaus. Kyllä oli jännittävää. Lapset heräsivät tuttuun tapaansa tänään kuuden jälkeen. Sain kumpaakin hämättyä olemaan sängyssä vielä vähän pidempään, ettei tarvinnut omaa aamua aivan niin aikaisin aloittaa.
Aikaisempina vuosina olen täyttänyt sukat valmiiksi, ennen kuin olen ripustanut kalenteria. Nyt se jäi kiireessä täyttämättä. Ja hyvä niin. Lapset kävivät jo eilen hypistelemässä noita sukkia. Kaahivat siis koko illan pitkin seiniä joulukalenterin perässä. Laitoin illalla tämän aamun luukut valmiiksi. Tytön rulla on sukassa ja pojan oma pyykkipojalla tuossa vieressä. Minun luukkuni löytyi "vahingossa" pöydältä.

Tämän päivän luukut oli tehnyt Lottiina
Kumpikin lapsi sai ihania ja mieluisia silityskuvia ja tytölle oli vielä tarrojakin. Nyt vaan täytyy tunnustaa tyhmyyteni ja pyytää apua. Tarvin jotain ohjetta, miten nuo kuvat silitetään. Tyttö jo kaivoi yhden tuunattavan paidan ja silitys olisi pitänyt aloittaa heti.

Lasten ensimmäiset luukut. Ja pienet uteliaat varpaat...

Kas, nyt vasta huomasin, että innostuksessa on jäänyt ottamatta kuva lasten luukuista avattuna. Tytöllä oli Angry birds silityskuvia ja pojalla Puuha Pete. Kummallekin meni tosi nappiin. Ja Puuha Pete silityskuvat ovat siitäkin tosi loistava idea, ettei Puuha Pete vaatteita tai tavaroita tahdo löytyä. Nyt voin tuunata itse.


Minun luukkuni oli avaamattomanakin ihan superihana. Onkohan tuo "Handmade with love" joku leima? Sellainen olisi kyllä ihana. Ja niitä pitäisi ehdottomasti olla kaksi. Toinen askarteluun ja toinen uhrattavaksi kangasväreille.


Minun luukustani paljastui pieniä taiteltuja laatikoita ja ihana söpö pieni ompelukori. Nämä kuvat ovat kyllä luokattoman huonoja. Mutta arvatkaa vain mikä jännitys oli yllä. Ei siinä kuvaamisrauhaa saanut.

1 kommentti:

  1. Huomasitko vastaukseni silityskuvien käyttöön? Löytyy 1. luukku postauksesta kommenteista ja pahoittelut vielä että unohdin laittaa ohjeet mukaan.

    Tuo Handmade With Love-teksti on valmis kuva, löytyy eräästä Tildapaperikansiosta valmiiksi leikattunakin. En siis tiedä saako kyseistä leimana.

    Ja tosi kiva kuulla että oli mieleisiä :)

    VastaaPoista