maanantai 21. tammikuuta 2013

Mukavaa tiedossa

Tässä patalappuinnostuksessa on tullut tehtyä yksi ylimääräinen lappupari. Niinpä ajattelin olla mukava ja pistää sen jakoon. Nyt on siis tulossa ARVONTA.Ja koska perinteinen arvontakaava tuntuu nyt vähän tylsältä, niin päätin keksiä muuta. Jokainen osallistuja saa vain yhden arvan eli kaikki ovat samalla viivalla. Arvan saa kun kommentoi tähän kirjoitukseen. Jos kommentoit anonyyminä, niin laitathan viestiin jotain josta tunnistan sinut, jos voitto osuu kohdallesi.
Kommentissa toivoisin sinun kertovan mitä itse tehtyä sinun kotoasi tai muusta ympäristöstäsi löytyy. Sen ei tarvitse olla sinun itse tekemääsi, vaan lahjaksi saadut käsityöt kelpaavat myös.
Arvontaan voi osallistua Su 3.2.2013 eli Valon päivään asti. Suoritan arvonnan viimeistään 4.2.


Itse mietin tätä paljon ennen kuin tein tuon aikaisemmin julkaisemani kilpailuvideon. Läheskään kaikki kivat asiat eivät siihen kolmen minuutin videoon mahtuneet. Aika paljon jonkun käsin tekemiä asioita ympäriltäni löytyy ja huomasin kasvaneeni käsitöiden ja niiden tekijöiden keskellä.

Arpaonnea kaikille!!

Ja mitäs mukavaa minulle on tiedossa? Osallistuin ensimmäistä kertaa SNY kierrokselle. Siis kevät 2013 kierrokselle. Pääsen kokoamaan omalle salaiselle neuleystävälleni ihania ystävänpäivä- ja keväisiä paketteja. Ja joku toinen puolestaa muistaa sitten minua. Parit on jaettu ja mukava kevät voi alkaa. Postia odotellessa.
17 kommenttia:

 1. Itse tehtynä löytyypi aika paljon korujuttuja ja tuommonen symppis metallietana. Äiti on sitten taas tehnyt mulle ja miehellekin aika paljon sukkia, lapasia ja kaulahuiveja samoin kuin kaverini äidiltä on muutama ihana käsin tehty huivi. Itse oon aika käsi näitten lankojen pyörittelyssä, mutta haaveena ois joskus tehdä semmonen iso virkattu matto. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18:53

  Kotoa löytyy aika paljon itsetehtyä. On kaulahuiveja, sukkia, lapasia, pöytäliinoja ja kastemekko ym ym. Myös mumman tekemiä posliinikoristeita ja astioita löytyy, kuin myös kaverin tekemiä piirroksia.
  Haluaisin itse enemmänkin kutoa ja tehdä ristipistotöitä mutta tällä hetkellä se ei oikein käden tilan vuoksi onnistu. Mutta toivottavasti myöhempänä elämää sitten voin taas palata tähän harrastukseen enemmänkin :)
  Hanna

  VastaaPoista
 3. Nuo olis aika kivat vaikka onkin väärää väriä meille. eivät oo ruskiat :D Kattoin tuota sun esittelyä. Kohta 30 Hah.haa...Pitäis ottaa noi jouluverhot pois ikkunasta, mutta en malta, meni niin kauan niiden virkkaamiseen.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot pannulaput! Mulle on tulossa Jujusta pannulappukirja, mahtaiskohan noidenkin ohje juuri siitä löytyä?
  Kotoa löytyy vaikka mitä itse tekemääni.. Liinoja, verhoja, tyynynpäällisiä ja kasapäin asusteita ja vaatteita. Puikot ja koukut on kädessä lähes koko ajan.

  Mukava kun sinäkin lähdit sny-kierrolle mukaan! Minulla jo neljäs kerta..

  VastaaPoista
 5. Itsetehtynä löytyy villasukkia, kaulahuiveja, lapasia, tiskirättejä, vauvannuttuja ja -peittoja, käsipyyhkeitä, koriste-esineitä, päiväpeitto, ikkunaverhoja sekä muutama amigurumi. Lisäksi mieheni tädin tekemiä posliiniesineitä.

  Tsemppiä SNY-kierrokselle. Itsenikin houkuttaa, mutta en ole vielä uskaltanut mukaan! Pelkään ajanpuutteen iskevän..

  VastaaPoista
 6. Kauniit patalaput! Meillä on neulottu itselle ja miehelle. Ystävien töitä löytyy, arvokkaasti käytössä, sisustusteksiilejä ja sukkia sekä panta, yksi kiva kännykänsuojuskin, jouluinen. Lisäksi sisareni on kauan, kauan sitten virkannut minulle kynttilämansestit ja pitsiliinan ja vaikka mitä kaunista! Isäpuoleni tekemä puinen kello tai oikeastaan kaksi, vaneriset nukenvaunut...Sitten yksi tosi vanha juttu on pellavainen pöytäliina, jonka isotätini on kangaspuissa kutonut!Olipa kiva kysymys!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi18:35

  Olet tosi kätevä käsistäsi. Mun ympäriltä (jos tätä huonetta katsoo) löytyy itse tehtyä: pari liinaa, verhot (osittain) ja keskeneräiset lapaset). Täytyypä kokeilla onnea ja osallistun samalla arvontaasi=) T: SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jos voitat, voin lähettää paketin emon kautta, niin ei pääse salaisuus paljastumaan.

   Poista
 8. Kiva huomata, että nyt on jo näin paljon osallistujia. Ja vaikka tämä ei edellytä lukijaksi ryhtymistä tai kilpailun jakamista, niin kumpaakin saa silti tehdä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi06:58

  Ihanat patalaput :) Meillä muumuassa löytyy verhot, villasukat, pöytäliina itsetehtynä näin ympärille vilkastuna :)

  t: TaiKa (<-tulee mun koko nimestä)

  VastaaPoista
 10. Kauniit patalaput!Mullakans virkattuja verhoja,pöytäliinoja tyynynpäällisiä jne :)

  VastaaPoista
 11. Kivan pirteät patalaput.

  Kotoa löytyy itsetehtyjä sukkia, lapasia, kaulaliinoja, paitoja, takkeja, villahousuja, kiikunpäällinen, torkkupeitto. Ja vaikka teen paljon käsitöitä, niin yhtään ainoata patalappua en ole koskaan saanut tehdyksi. Suunnitelmissa on ollut monesti, mutta jostenkin minun puikot tai koukku ei osaa vain patalappua pyöräyttää.

  Ja kotoa löytyy nyt myös mummon kotitalosta pelastettu ikivanha torkkupeitto, mallia isöäidinneliö ja arvatenkin mummoni tekemä. Olen onnellinen, että sen sain pelastettua

  VastaaPoista
 12. Pakkohan tähän on osallistua! Itsetehtyä löytyy mm. olkkarin verhot ja tyynynpäälliset, pojan huoneen verhot, villasukkia, lapasia, laukkuja... :)

  VastaaPoista
 13. Kaikenlaista löytyy itsetehtynä. Nykyään suurinosa minun käyttövaatteista on itsetehtyjä. Myös lähes kaikki asusteet taloudessa ovat tippuneet minun puikoilta.
  Patalappuja en kaupasta osta, kun ne eivät käyttöä kestä.

  Paljon on ympärillä käsitöitä ja lisää vaan tulee. :)

  VastaaPoista
 14. Vau mikkä värit! eihän noi ole tarkotettu käytettäväksi :)Ite en osaa virkata saati kutoa :) Äitiltä joskus ruinaan jotakin. Ite sen sijaan tykkään sutia kaikkea valkoiseksi. Nyt tyon alla pari kaameeta matkalaukkua! Seuraile blogiani ni näät! Sielläkin arvonta meneillään ;)

  VastaaPoista
 15. Minultakin löytyy kotoa aikas paljon kaikenlaista itsetehtyä, osa lahjaksisaatua, päällystetty kenkälaatikko, neulottu huivi, villasukkia, lapasia, neulottu myssy, virkattu sängynpeitto, lorukortteja, tuunattu nukkekoti (josta löytyy kuvia blogistani), verhoja ja vaikka mitä...

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan!

  Meillä perhe kulkee minun tekemissäni puseroissa, sukissa, pipoissa ja vanttuissa. Seinillä on kaksi kirjomaani rekipeittoa. Verhot ja vauvan ussilakanat olen ommellut (ostokankaista toki..)

  Meidän koira on Poppana! ;oD

  VastaaPoista