maanantai 21. tammikuuta 2013

Patalaput lisääntyy...

Patalaput lisääntyy meillä melkein itsestään. No ei nyt ihan. Mutta tuo joulupukin tuoma kirja on vain niin kiva. Ja nuo on aika sopivan kokoisia mun käsitöiksi. Taisin jo täällä mainitakin, että osallistuin facebookissa yhdenlaiseen käsityöhaasteeseen ja lupasin viidelle ihmiselle antaa jotain itsetehtyä tämän vuoden aikana. Ajattelin nyt sitten noita patalappuja. Ensimmäinen suoritus on siitä haasteesta jo toteutettukin.


Tällaiset hamoset vein tänään työkaverille. Hänen toiveenaan keittiöön oli pinkkiä ja se oli ainut väritoive minkä pystyin suoraan toteuttamaan. Tykästyin itse etenkin tuohon valkoiseen. Joku ajatusvirhe tässä nyt tuli kun huomasin näitä kuvatessa, että ovat kuitenkin eri kokoiset.


Virkkasin tuon valkoisen ketjusilmukkapätkän yhtä toista juttua varten, mutta en sitten saanutkaan sitä tehtyä. En viitsinyt sitä purkamaan ruveta ja ajattelin, että kyllä sille vielä käyttöä löytyy. Käytin sen nyt sitten näiden "lahjanaruna". Aika ihana paketti. Tällainen olisi kyllä ihana saada itsellekin. Tosin patalappuja en nyt taida tarvita. :)

Yhden patalappuparin jo kaverille tein (ihan summissa) ja sitten juteltiin hänen keittiön väreistä ja totesin, että metsään, että rytisi. Niinpä tein uuden väritoiveiden mukaan.

Tässä siis kaverin häälahja. Mitähän kivaa tähän keksisi vielä kylkeen. Joku astia tai keittokirja? Nämä pitäisi vielä paketoida ja laittaa postiin. Kaveri kun oli mennyt pienellä porukalla ilman hälyä naimisiin jo viime vuoden puolella.

3 kommenttia:

 1. Oi kuinka söpösiä nuo ylemmät. Alimmainen on tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo ylemmät ja ei alemmissakaan ole mitään vikaa! Mutta ylemmät ovat jotenkin ihanan pirteät ja lisäksi malli on kiva.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18:37

  Nuo ylemmät on aiva ihanat ja ei muuta ku nauha ympärille ja lahjaksi - ei kaipaa ympärilleen lahjapaperia! T: SNY

  VastaaPoista