torstai 10. tammikuuta 2013

Patalappuja

Montako patalappua yksi perhe tarvitsee? Toivottavasti kaikki tutut ja sukulaiset tarvivat niitä myös, sillä täältä niitä nyt tulee!!
Joulupukki toi minulle kirjan Patalappuja à la Carte. Ihania patalappuja. Voisin tehdä vaikka kaikki, kaikissa mahdollisissa väreissä ja väriyhdistelmissä. Voi kuinka koukuttavaa. Eli tänä vuonna varmasti uudistetaan yhden jos toisenkin keittiötä.Keittiöprinsessa valmistui tuossa tuokiossa kerällisestä Novitan Puroa. Värinä takkatuli, joten tämä lappu päätyy meidän takan läheisyyteen entisen joulupukin ja sittemmin opiskeluaikaisen halpis-patalapun tilalle. Takan luukut kun tuppaavat olemaan aika kuumat siinä lämmityksen loppuvaiheessa.

Silmäniloksi tuli tehtyä jo kahtena eri versiona. Lankana Muskat ja kumpaakin väriä meni yksi kerä.
3 kommenttia:

 1. Jopas on kauniita! Patalappuja ilman ei voi olla ja omanikin tarttis kyllä päivitystä! Toissailtana perkasin lankavarastoja ja järkytyin osittain käytettyjen kerien määrästä!! Mutta sinäpä se annoit oivan vinkin niiden tuhoamiseksi! Mukana on huopuviakin lankoja, mutta niistähän tulee pannunalusia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Purokin huopuu. Vähän liiankin helposti, kokeiltu on. Ja tuosta Purosta tehdystä tuli aika paksu, mutta se ei takan luukulla ainakaan mitään haittaa.

   Poista
 2. Patalaput ovat ihania! :)

  VastaaPoista