torstai 17. tammikuuta 2013

Yllytyshullun käsityövideo

Voi Norsis minkä teit. Laitoit linkin tällaiseen videokilpailuun. Minuahan ei varsinaisesti mikään elokuvan tekeminen kiinnosta. Mutta toisen esimerkistä on ihan pakko kokeilla itsekin. Ja hetken kypsyteltyäni löysin puhelimestani Videotyökalun, jolla sai kivasti tehtyä juuri sitä editointia, mitä en muka osaa. Sitten vain lapset hiljaa leikkimään suljettujen ovien taakse, käsityöt levälleen lattialle ja... otto 75... Kyllä siellä vieläkin on aika paljon takeltelua ja kummallisia sanavalintoja, mutta ne nyt vaan jaksa hioa sitä enää enempää. Osasin siis suunnitella, kuvata, editoida ja jopa ladata YouTubeen. Katsotaan osaanko laittaa sen tännekin.

Palkintojen perässä tässä en ole. Mutta kun näin tuon Norsiksen videon aloin katsella ympärilleni ja näin käsitöitä ja niihin viittaavia juttuja joka puolella. Ja tuossa ei edes ompeluksia ja ristipistoja kovin paljon näy. Huh. 3 minuuttia on aika lyhyt aika.

Olisipa kiva nähdä muidenkin videoita.


6 kommenttia:

 1. Voi sentään, toi musiikki sopii niin hyvin ja sulla on ihanan rauhallinen kertojaääni, mulla ihan kostui silmäkulmat tästä sun videosta. Kai lähetit tämän kilpailuun? Ihana :')

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti. En vielä lähettänyt. Mietin vieläkin tuota musiikkia. Mutta ei siitä ohjelmastakaan löytynyt mitään käyttöehtojuttuja ja se on ollut puhelimeen valmiiksi ladattuna, joten kai sitä sitten saa käyttää mielensä mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskoisin että sitä saa käyttää. Ainakin tossa iMoviessa, mitä ite käytän, on ne musiikit sellaisia mitä saa julkaista. Tai ainakin näin mulle on kerrottu :D Joten uskoisin että muissakin ohjelmissa olevat valmismusiikit olisivat vapaita. Pystyyköhän asiaa tarkistaan jostain? Ja toisaalta, luulis että vastuu viime kädessä oisi kilpailun järjestäjällä jos ne sen julkaisee ;D

   Poista
 3. Todella hieno video!! Ei muutakuin kilpailua kohti!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16:26

  Olipas ihana video! Ja ihanalta vaikuttaa koko blogi=) T: SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla liian tottunut facebookiin kun etsin täältäkin kommentin alta tykkää -nappia. :)

   Poista