maanantai 28. tammikuuta 2013

Postia

Tänään tuli postissa kortti, jota olin ehtinyt jo vähän odottamaan. Olisi varmaan pitänyt huomauttaa meidän postinjakajalle, että tänä keväänä minulle tulee tärkeä postia. Mitään ei saa hukata eikä jakaa väärään laatikkoon. Meille on parhaimmillaan tullut kerralla 4 eri osoitteen postit ja joskus on laskut laatikossa vasta eräpäivän jälkeen.

Ihanan itsetehdyn kortin mukana kuoressa tuli purkkaa ja kortin sisällä lupailtiin jatkossa ehkä jotain makeampaakin. Slurps.

Kortti tuli kyllä tänään aivan sopivana päivänä. Kun menin hakemaan lapsia hoidosta, pienempi oli kuulemma itkenyt koko päivän ja valittanut korvaansa. Saimme yksityiseltä ajan parin tunnin päähän ja ehdimme siinä välissä käydä kotona lukemassa postit. Kyllä kannatti.
Särkylääkekin jo helpotti pojan oloa, mutta nyt on sitten tulehtuneeseen korvaan myös antibioottikuuri ja kotihoitoa. Mikä tarkoittanee sitä, että minun kirjoneulesukkaprojekti pääseekin etenemään vähän odotettua nopeammin. Ehkä. Tänään en saanutkaan tehtyä kuin yhden kerroksen kun joku oli vetänyt työstä yhden puikon pois. Ja kirjoneuleesta onkin kiva poimia silmukoita.

Huomiselle en lupaa mitään, mutta ehkä tällä viikolla ehdin laittaa vähän kuviakin tästä epätoivoisesta sukkaprojektista.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen kortti!

    Pikaista parenemista pienelle potilaalle!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:13

    Kiva, että tuli perille!

    VastaaPoista