perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ihana idea

Taas joidenkin mutkien kauttaa löysin tällaisen Indie gift boxin. Aivan ihana idea. Heidän tarkoituksenaan on siis mainostaa pienyrittäjiä ja käsityöläisiä. Tuolta voi tilata laatikon kerran kuussa ja sinne on koottu sitten sekalaista pientä tavaraa eri yrittäjiltä. Laatikoita on neljässä eri kategoriassa. Laatikon hinta on 15 dollaria ja kansainväliset postikulut 14 dollaria, eli juuri tähän konkurssiin en kyllä itse pysy tuollaista tilata. Täytyy vain pitää tämä mielessä ja sitten paremmalla hetkellä ehkä.
Tämä olisi aivan ihana idea Suomeenkin. Tosin täällä ehkä kerran kuussa olisi liian usein. Neljä ylläriboksia vuodessa voisi olla toimiva. Mutta millähän ihmeellä he pitävät hinnat noin alhaisina?

Indie Gift Boxin kautta löysin myös aivan ihania Janabolic koruja. Nyt tuntuu kaikenlainen korujen tekeminen oleminen muodissa, mutta tällaisia en ole nähnyt.

Elle Dee Designs puolestaan tekee ihania mekkoja, kivoja ja yksinkertaisia hiuslenksuja ja mahtavia kynäbokseja lapsille.

Sitten kotimainen löytö Käpynen. Ihanien kankaiden lisäksi ihastuin tuohon kirpputori-ideaan. Koskahan tänne kotikonnuillenikin saataisiin toimiva lastenkirppari?

Näistä inspiroituneena menen touhuamaan jotain. Ehkä vain siivoamaan näyttöjä varten, mutta yritän myös käyttää tätä ideatulvaa johonkin ihanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti