perjantai 27. heinäkuuta 2012

Maitotaidetta

No nyt se sitten on, lasten niin kovasti kaipaama loma. Kokonainen kuukausi pois hoidosta. Äitiä vähän hirvittää, miten me tästä selvitään, noiden loputtoman energisten lasten kanssa. Onneksi satuin löytämään paljon touhuja netistä tässä vähän aikaa sitten.
Tytön lomatoiveet olivat uima-allas (joka on jo laitettu ja siellä pari kertaa polskittu), yö teltassa ja karkkipäivä. Lupasin toteuttaa kaikki, jos vain säät sallivat tuon teltassa nukkumisen.

Heti kun viimeisenä hoitopäivänä päästiin kotiin aloitettiin lomatouhut. Tehtiin maitotaidetta, johon idean sain täältä. Taisin itse olla innostuneempi kuin lapset.
Punaista maitoa ja elintarvikeväriä pesuvadissa.

Muutama tippa tiskiainetta sekaan...

Aamulla aikaisin kävin tarkistamassa tärkkäykset. Onnistuivat paremmin kuin hyvin. Ei tullut frisbeetä, mutta pitävät muotonsa tosi hyvin. Sen huomaa parhaiten noista pienistä vihreistä virkkauslangasta tehdyistä pitseistä.


Kruunujen kanssa oli vähän ongelmia. Laitoin ne tyhjien limsapullojen päälle, mutta vaaleanpunainen isompi kruunu ei pingottunut kunnolla, eikä tärkkikään oikein tuntunut siihen tarttuvan. Pienempi vaaleansininen on tehty Novitan minikerä akryylilangasta ja se ei oikein tuntunut tykkäävän tärkistä. Lanka pörröttyi kun sitä kasteli ja siitä kruunusta tuli sellainen kivikova. No kruunussa se ei onneksi haittaa.
Mutta o-ou miltä meidän silityslauta näytti tuon nuppineulaamisen jälkeen. Taidan joutua ostaa uuden päällisen siihen ennen talon myymistä. Se on nimittäin integroitu tuonne kodinhoitohuoneen kaapistoon ja kangas on nyt täynnä reikiä. Täytyy keksiä joku muu alusta pingottamiseen ja tärkkäämiseen. Se styrox olisi hyvä.

Niin ja luinhan minä aamulla mukavia uutisiakin. Onnetar oli suosinut minua Arkkikaupan haasteen arvonnassa. Uusi haaste on julkaistu taas täällä. Odotan jännityksellä mitä kivaa posti minulle tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti