lauantai 7. heinäkuuta 2012

Lauantai-illan lotto

Ihan ensin hurjan suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Ja mukavaa että lukijoiden määrä tuplaantui, vaikka lukijaksi saa edelleenkin liittyä.

 Vaikka lotto näin kesäisin arvotaankin vasta sunnuntai-iltana niin meillä oli tänään tämä kesäarvonta. Melkein luulin että menee arpominen huomiselle, mutta ehdinpäs sittenkin kirjoittaa kaikki 18 arpaa. Mies toimi onnettarena, silmät tiukasti lauantai-illan dekkarissa.

Kaikissa arvoissa lukee jotain, mutta sekoituksen jäljiltä vain yksi sattui olemaan tekstipuoli ylöspäin.
Ja virallisen arvonnan perusteella voittaja on


Laitathan osoitetietoja tulemaan niin saan paketin postiin.

Ja koska arpominen on mukavaa, niin käskin onnettaren nostaa toisenkin lapun. Yllätyspalkintona on vapaavalintainen amigurumi. Valinnan saa suorittaa niistä mitä olen valmiiksi ehtinyt tehdä ja mitä on jäljellä. Ilmoitan alkuviikosta vaihtoehdot. Yllätyspalkinnon voitti


Monien vaiheiden kautta päädyimme laittamaan talomme myyntiin. Tulevana maanantaina meille tulee kuvaaja ottamaan myyntikuvia. Sitä varten talossa on keskiviikosta alkaen ollut meneillään suursiivous ja viimeiset fiksaukset. Tässä kaiken koettelemuksen keskellä on todella huomannut ketkä niitä ystäviä ovat. Ja on ollut ihana huomata että yllättäviltäkin tahoilta on tullut konkreettista ja henkistä tukea. Ne jotka taloa tulevat katsomaan luulevat varmaan, että täällä on yritetty sisustaa käsitöillä, mutta ei. Olen enemmänkin yrittänyt piilottaa liiat kankaat, langat ja keskeneräiset käsityöt. Ja kun tästä suursiivouksesta päästään ja ehdin taas istua television ääressä niin pakko sitä jotain tikkuamista on pitää kädessä, niin ihan kaikkea ei vielä voi pakata muuttolaatikkoon. Tuota käsityöpöytääni siivotessa keräsin talteen säästämiäni langanpätkiä. Lähinnä olin säästänyt niitä amigurumien viimeistelyjä varten. Silmiin, neniin, kukkasiin ja avaimenperälenksun kiinnitystä varten. Mutta päätinkin sitten solmia ne yhteen pitkäksi kirjavaksi langaksi ja virkata isoäidinneliön. Tälläinen tilkku siitä sitten tuli.

Stressineliö
Mansikoita odotellessa, mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!!
 

3 kommenttia:

 1. Hei Poppana! Aivan ihana ylläri sunnuntai-illalle! Kiitokset sinulle palkinnosta ja kiitokset onnettarelle! Mutta en löydä mistään email-osoitettasi? Vai pätkiikö minulla taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, se ei taida täällä sivulla näkyäkään. Ajattelinkin että laitan blogiisi viestin voitosta, mutta en vielä ehtinyt. Osoite on tmk.tuominen@gmail.com Jos laitat osoitteen vielä tänään tulemaan niin vien huomenna paketin postiin samalla kun on sinne muutakin asiaa. :)

   Poista
 2. Stemppiä myyntiin, on hermoja koettelevaa. Mehän myytiin vuos sitte oma kämppä ja välillä meinas mennä hermo sen touhun kanssa.

  VastaaPoista