perjantai 27. heinäkuuta 2012

Loma-arvonta

Tänään alkaneen neljän viikon loman kunniaksi laitetaan käyntiin taas arvonta. Tällä kertaa säännöt ovat vähän erilaiset. 

Jokainen saa yhden arvan kommentoimalla tähän kirjoitukseen. Toivoisin että kertoisit kommentissasi mitä haluaisit blogistani lukea tai täällä nähdä? Mikä saisi sinut tulemaan blogiini uudelleen?

Palkinnoksi voittaja saa valita kuvan macrame-käsikoruista ja pienistä virkatuista liinoista yhden. Palkintoja arvotaan 1 kpl jokaista 10 kommentoijaa kohden. Eli 10 kommentoijaa on yksi voittaja, 20 kommentoijaa on kaksi voittajaa jne. Arvonta suoritetaan ke 8.8.2012 iltasella.Today started my and my kids summerholiday. That's why I'm having a little lottery on 8.8.2012. 

Everyone can get one lottery ticket by commenting to this post. I'd like you to tell what would you like to see or read from my blog? What would make you come again?

Winner can choose one of the prizes in picture. Macrame bracelet or little crochet lace. And I'm gonna draw one lot for every 10 comments. So 10 comments means one winner, 20 comments means two winners etc.

6 kommenttia:

 1. Tykkään lukea sellaisia helppoja aloittelijan pieniä virkkaustöitä, mutta toki mielelläni ihailen myös sellaisia töitäsi, joihin omat taidot eivät riitä.

  VastaaPoista
 2. Hehee! Multa on menny tämä arvonta ihan ohi!

  Blogista toivoisin lukevani kutomuksia ja virkkauksia, suuria ja pieniä. Sellaisia, mistä saisi innostusta ja ideaa itsekin! Oon niin huono kehittelemään mitään omasta päästä, vaan kaikki pitää ensin jonkun toisen keksiä! Toisaalta myös epäonnistumisia on "hauska" lukea. Eli jos jokin on menny pieleen tai ottanu jonkun kantapään tuhat kertaa. Joissakin blogeissa kirjoitetaan ja kuvataan vain niitä täydellisesti onnistuneita ja kerrotaan miten helppo jotain tuhannen kirjoneuletta on tehdä. Joku pyöräyttää muun työn ohella kirjoneulevillapaidan ja hehkuttaa tehneensä sen vielä muutamassa päivässä.. Joskus tällainenkin luettava on aika ahdistavaa.

  Semmosta! Nyt joudut arpomaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Käsitöistä toivoisin minäkin postauksia, sekä linkki vinkkejä kivoista mielenkiintosista blogeista/sivuista joista saa vinkkejä omiin käsitöihin. Mutta välillä toki pitää olla jotain muutakin ettei tympäänny.

  Turhaan hättäilet, joudut kummiskin tekemään paljon arpalappuja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Lisääkin otetaan vastaan. Näillä arpalipuilla ei vielä kovin paljon käsi rasitu.

  VastaaPoista
 5. Tykkään kattavasta blogilinkkilistastasi. Virkkausjuttuja voisi olla enemmänkin, sellaisia pieniä, yksinkertaisia...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista. Nyt alkaa arpalippujen kirjoitus eli arvontaan ei voi enää osallistua.

  VastaaPoista