torstai 21. maaliskuuta 2013

Jalat

Jalat on tämän päivän muistikirja-aiheena. Ja tässä niitä. Tähän kuvaan on piilotettu myös mun varvas.


Onneksi en ehtinyt noita hömppälehtiä heittää vielä pois. Ajattelin, ettei niissä ole mitään sopivaa saksittavaa mun askarteluihin, mutta oli vain. Olen joka aamu katsonut päivän aiheen jo sängyssä puhelimen kautta. Tänään oli aivan tuskaa lähteä töihin kun olisi vain tehnyt mieli jäädä leikkaamaan jalkoja lehdistä. Omituisuutensa kullakin. Ja huomaatteko, nyt taas tuli sivu ihan oikeana päivänä.

Tiedän, ettei päivän aiheella oikeastaan ollut mitään tekemistä sen kanssa, mutta nyt on kyllä tosi hyvä aika aloittaa jalkojen hoito kesää silmällä pitäen. Vielä ehtii hoitaa kynsisienenkin ennen kesää pois. ;)

5 kommenttia:

 1. Hyvä pointti tuo jalkojen hoito! Pitääpä kaivella kaikki pinkit lakat tuolta laatikon pohjalta ja piristää varpaankynnet :) ihanan värikäs sivu!

  VastaaPoista
 2. Hehe. Mulla olil ihan sama kaikkien aamuaskareiden teon kanssa. Kun pehva veti vaan tuonne työhuoneen tuoliin päin kuin magneetti...

  VastaaPoista
 3. Siinäpä on jalka poikineen:) Hyvä ohjekin mukana, täytyypä ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22:00

  Jaloista ajattelin siirtää puheen käsiin. Miten olis Kettulapaset ku viime kuulla puhuit kettukaulahuivista jne.? Tässä olis kivat lapaset, jos innostut joskus lapaspuuhiin:
  http://kardemummantalo.blogspot.fi/2013/03/kettulapaset.html
  T: SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kivat kettulapaset nuo. Ja tuossa huomaa senkin, että tuo 7 veljestä oranssi ei ollenkaan liian räikeä oikeiden värien kanssa. Ketut on edelleen harkinnan asteella edelleen.

   Poista