torstai 28. maaliskuuta 2013

Vielä on maaliskuu...

...ja vielä muutaman päivän jatkuu muistikirja maaliskuu -haaste. Nyt tuntuu, että äkkiäpäs tämä maaliskuu meni. Toistaiseksi on kaikki muut sivut tehtynä, paitsi tämän päiväinen. Eli ei nyt enää kannata antaa periksi. :)

Maanantaille oli rasti ruutuun -tehtävä. Se sopi sille kiireiselle ja tapahtumarikkaalle päivälle oikein hyvin. Hempeä kukkapaperi ei kyllä yhtään vastaa minun tuon päivän tunnelmia, mutta en halunnut levittää sitä ärsytystä, väsymystä, kiukkua ja muuta ikävää teille muille. Ja nyt kun olen päässyt jyvälle tuosta lehtien leikkelystä (ja on lehtiä mitä leikellä) niin tungen sitä joka paikkaan.Minä onneksi saan halauksia ihan joka päivä. Jos en muilta, niin tuolta pikkuiselta halipojaltani. <3Ja Ä niinkuin ärsytyskin osui aivan oikealle päivälle. Maanantain vastoinkäymiset kytivät mielessäni koko tiistaipäivän. Joten tässä nyt sitten sitä ärsyyntymisen aihetta.


Tämän tyylisen, mutta vielä hieman pelkistetymmän kartan olen kerran piirtänyt ihan oikeasti. Siskoni entinen poikaystävä ei voinut lähteä käymään grillillä ja hakea meille kaikille ruokaa, vaikka olisin tarjonnut heidänkin ruokansa. Hän epäili, ettei osaa meille takaisin. Sutaisin ruutupaperille kuulakärkikynällä tuollaisen epämääräisen siilin. Jos on meillä käynyt niin tietää kyllä, että tämä on ihan pätevä kartta.

Alun perin ajattelin, että tuo meidän 5v varmaan tykkäisi myös tällaisesta muistikirjajutusta. Mutta en sitten aloittanut tytölle omaa muistikirjaa, sillä alkukuusta oli tosi kiireisiä iltoja muutenkin eli en olisi hänen kanssaan ehtinyt askartelemaan. En myöskään voinut etukäteen tietää, miten lapsille sopivia aiheita oli tulossa. Tyttö on sitten tyytynyt ihastelemaan minun muistikirjaani. Eilen (kun tein muistikirjaa kerrankin päivällä ja lapset olivat kotona) tyttö olisi halunnut leikellä minun muistikirjaani kuvia lehdistä. En antanut lupaa. Sanoin tekeväni karttaa ja tyttö halusi myös tehdä kartan. Loppujen lopuksi myös poika halusi piirtää kartan -aarrekartan. Tässä nyt sitten tulee meidän lasten aarrekartat.


Tytön kartassa voitte nähdä hurjan seikkailun, jonka matkalta löytyy suuria vuoria, pelottava joki, jonka yli johtaa romahtamaisillaan oleva silta, metsä, myrsky, ukkosta ja myös aurinko pilvien takaa.

Pojan aarrekartassa on ainakin vettä ja köysi, josta voi helposti pudota sinne veteen. Ja jos sitä köyttä yrittää kiivetä, niin se katkeaa. Että olkaas varovaisia.

Ps: Näitä omia sivuja kun katsoo niin kyllä nyt taidettu mennä taas siitä mistä aita on matalin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti