sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kaunis talvipäivä

Lupasin esitellä teille jotain SNY:n lähettämistä langoista tehtyä. Tässä sitä nyt tulee...

En oikein tykkää pipoista, mutta mulla on ollu samat korvaläpät ties kuinka kauan. En edes tiedä mistä ne on mulle tullu ja kuinka vanhat ne on. Muodissa ne ei ainakaan ole olleet vuosikausiin. Vanha kuosi oli mikäliepantteri, joku ihmeellisen ruskea kuitenkin. Olen jo aikaisemmin ajatellut, että niille täytyisi tehdä jotain, mutta se on aina vain jäänyt ja jäänyt. Nyt tuo SNY:n lähettämä kirjava puuvillalanka sai aivoni raksuttamaan. Päätin viimeinkin tuunata ne korvaläpät.


Lankaan ihastuin ihan täysin. Tätä täytyy hankkia lisää. Tästä vois tehdä jotain vähän isompaakin. Näihin korvaläppiin meni melkein koko kerä, vaikka korvia vasten olevat kohdat on tehty toisesta langasta. En vain ole ihan varma tykkäänkö näistä korvaläpistä nyt. Idea on parempi kun lopputulos. Aikaisemmin ne ruskeat korvaläpät sentään vähän maastoutuivat, mutta näitä ei voi olla huomaamatta. Lisäksi, nämä eivät pysy enää yhtä hyvin korvilla kuin ennen. Vielä en tiedä mitä näille teen. En kyllä millään viitsisi purkaakaan, kun tuo lanka ei luultavasti siitä oikein tykkää.

Kirjavista korvaläpistä huolimatta meillä viettiin mukavaa talvipäivää ulkona. Eilen ajeltiin kotiin siinä kamalassa lumipyryssä. Olin aivan merisairas kotona vaikka ajoin. Apukuskin paikalla olisin varmaan oksentanut jo autossa. Tänään piti sitten kolata se pyryttänyt lumi pois pihasta.


Kyllä onni on tällaiset maisemat heti oman tontin rajalta katsottuna. Tyttö kirjoitteli ja piirteli hankeen. Poika oli taas kerran apuna puutöissä. Meillä on tänä talvena jo poltettu puuvajallinen puita. Nyt otetaan sitten ulkona olevasta pinosta. Kyllä siitäkin tällä menolla ainakin puolet ehditään ennen kesää polttaa. Meillä on puukiuas, joka lämmitetään melkein joka ilta, joten kyllä niitä puita vain kuluu.

Poika keräsi sangon täyteen pieniä kalikoita puuhuoneen pohjalta.

tyhjä puuhuone


PS: Nyt tuli kyllä aivan omituisia kuvia. On kuvanlaatu kärsinyt matkalla aika tavalla. Edelleen kaipaisin vinkkiä järkevään kuvansiirtoon. Kiitos.

2 kommenttia:

 1. ihanat korvaläpsyt, mulla oli pinkkejä karvaisia lapsena! :) noi on kyllä aavistuksen tyylikkäämmät....
  ja ihanan talvisia kuvia!
  Palaan kyllä niihin tunnustuksiin kun tästä saikkuilusta päästään.... :P
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi15:54

  Kyllä noi ainaki pantterit voittaa! Mun mielestä näyttäis sopivan sulle=) T: SNY

  VastaaPoista