lauantai 16. maaliskuuta 2013

Toinen paketti

Kuten tuossa viikolla jo vähän vihjailin, toinen SNY-paketti on saapunut. Ehdin kuin ehdinkin hakea sen jo keskiviikkona ja avaamaan ja ihmettelemään sitä jo illalla. Sitten tulikin vaikea valinta kun olisin heti halunnut käydä paketin sisältöön kiinni, mutta muistikirja oli pahasti kesken ja nukkuakin täytyy joskus.

Paketista löytyi: Pari pussia kaakao-jauhetta (enemmän kuin sopiva näihin keleihin), Kinder-muna, helmiä, höyheniä (super-hyvä, koska itse en muista niitä koskaan ostaa ja mitä lähemmäs pääsiäistä mennään, sitä varmemmin ne ovat kaupoista loppu), yksi kerä pinkkiä Isoveli-lankaa (kyllä SNY, tämä on mun lempiväri) ja vyyhti keltaista paperinarua (tämä se vasta mun väri onkin). Kirjeestä löytyi myös pari osoitetta, mistä löytyy ohjeet virkattuun ja neulottuun paperinarukranssiin. Valtisin virkkauksen, vaikka mulla ohjeesta poiketen onkin nro 10 koukku, mutta tuskin haittaa. Aivan kuten matonkude-vyyhdin kanssa, onnistuin myös tuon paperinaruvyyhdin sotkemaan. Eilen illalla lapset saivat kuulla kunniansa, jos eksyivät liian lähelle mun narunselvitystä. Mutta nyt tuo koko naru on kerällä ja Voice of Finlandin aikana kranssikin pääsi jo pitkälle. Kävin myös ostamassa jo sellaisen metallirinkulan, joten pian saan varmasti esitellä valmista kranssia täällä.
Ja parasta on se, että kuten toivoinkin, niin pääsen aina tutustumaan johonkin uuteen. Paperinarusta minulla ei ole mitään kokemuksia. Ja varmasti sellainen perus luonnonvalkoinen tai pellavanvärinen paperinaru olisi jäänyt koskemattomana vyyhtiin, mutta kun värit ovat kohdallaan, minä teen mitä vain. :D

Tässä vielä linkit teillekin, jos kranssi kiinnostaa:
3 kommenttia:

  1. Minä kävinkin jo eilen lueskelemassa ja nuo kranssiohjeet huippuja. Pitää katsella, jos itsekin saisi paperinarua hommattua, niin tehdä tuollainen kranssi.

    Hieno paketti!

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin: Sinulla on todella kivan näköinen blogisivu =) Ihanan paketin olet saanut! Kaakaota näillä pakkasilla kyllä on tarvinnut, että pysyy edes osittain sulana =/ Kiitos noista kranssi-linkeistä, neulottua jo kävinkin kurkkaamassa. Pitää palata lueskelemaan niitä joskus paremmalla ajalla...

    VastaaPoista
  3. Ihana paketti!
    Minä olen paperinarusta neulomalla tehnyt parikin kranssia. Toisessa paperinarun kaverina oli sellainen hapsulanka. Minä päällystin metallirinkulan ( toisessa minulla oli muovinen rinkula) huovutusvillalla.

    VastaaPoista