maanantai 4. maaliskuuta 2013

Mä haluun...!

Päivän aihe oli siis haluan/tarvitsen. Tässä tälläinen sekasotku.

Tämä olikin yllättävän vaikea aihe. Ajatuksia piti työstää koko päivä. Mieleen tuli vain haluaisin... vaikkapa haluaisin osata tanssia balettia, hallita kehoa täydellisesti, haluaisin osata monia kieliä... Mutta mitä oikeasti haluan, sellaisia asioita, joiden eteen on valmis tekemään töitä tai jotka muuten vain tuntuvat omilta. Ja entä sitten se tarvitseminen. Mitä enemmän sitä miettii, sitä vähemmän tuntuu tarvitsevan mitään. Paitsi aamuhalin ja pusun lapsilta. 

5.3. tehvänä on tehdä jokin teksti lehdistä leikatuilla kirjaimilla. Se jää nyt valitettavasti johonkin toiseen päivään. Kun olen saanut hankittua askarteluun sopivia lehtiä. Omat kun olen jossain muuton yhteydessä tai muussa siivousvimmassa hävittänyt. Mutta eiköhän joku halua säästyä retkeltä paperinkeräykseen. Niin ja muuten voisin hyvin tonkia paperinkeräysroskista (ei olis edes eka kerta), mutta se on tehty aika mahdottomaksi. Meillä lähin paperinkeräys on syvä kuilu, jossa on naurettavan pieni reikä mistä sinne pudotellaan papereita. 

3 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo kolmioista koostuva reuna.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi16:04

  Tälläisen löysin surffatessani. Jos tästä olis jotain hyötyä Tallinnaan (Tallinnan lankakauppoja): http://kristiinansilmukat.blogspot.fi/p/blog-page.html
  T: SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo ei ollutkaan osunut mun haaviin kun googlettelin. Siellä olikin aika hyvin tietoa.

   Poista