lauantai 9. maaliskuuta 2013

Postiuutisia

Hengissä ollaan. Niukin naukin. On ollut aika rankka viikko. Joka päivä jotain ylimääräistä ja nyt tuntuu, että tämä vauhti jatkuukin. Hyvä kun olen iltaisin ehtinyt muistikirjaan vähän askartelemaan, muita käsitöitä ei nyt ole ehtinyt edes ajattelemaan. Toisaalta olisi kiva kun ehtisi rauhassa suunnitella, innostua ja sitten istua tuolla käsityötuolin uumenissa. Mutta sellaista ei nyt ole näköpiirissä.

Ihana SNY:ni oli lähettänyt viikolopputoivotukset e-kortin muodossa. Se piristi kummasti. Ja varsinkin lupaus siitä, että ärräpaketti on jo matkalla!! Saisiko jostain pikatoimituksena myös vapaa-aikaa?

Näin ihana siili meille marssi kukkien kanssa piristämään viikonloppua.

Kuvienlatausongelmia on edelleen. Yritin tässä viikolla siirtää yhtää kappaletta tietokoneelta puhelimeen soittoääneksi. Siinä sitten kaksi jääräpäätä löivät päitä yhteen (minä ja tietokone). Jossain vaiheessa Kies!-ohjelma yritti muodostaa yhteyttä minun usb-hiireen. Keskiyön paikkeilla se viimein onnistui, mutta kaiken sen säätämisen seurauksena puhelmeni on aivan sekaisin. Sähköpostit eivät enää päivity puhelimeen automaattisesti. (Jotain blogiin tulleita kommentteja on saattanut mennä ohi, olen pahoillani siitä ja koitan nyt vähän katsella täältä blogin puolelta niitä.) Osa valokuvista on aivan sekaisin puhelimessa ja jotain muutakin häikkää on ollut. Koittakaa olla kärsivällisiä. En millään haluaisi ottaa läppäriä käyttööni, sillä tykkään tästä pöytäkoneesta. Se on jotekin turvallisemman tuntuinen. Ja tämä (mun ihan eka ikioma) näppis on paljon parempi kuin mikään muu. Inhoan puhelimen kautta kirjoittelua enkä voisi kuvitellakaan käyttäväni mitään tablettia. Pitää nyt katsoa miten tämän kuviensiirto-ongelman saisi ratkaistua helpoiten. Koneiden määrästä se ei ainakaan ole kiinni. Tällä hetkellä tämä meidän toimistohuone on täynnä myyntiin meneviä tietokoneita... :D

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tekniset pulmat selviää!! Joskus oikein ärsyttää, kun on "pakko" olla näitä teknisiä vempaimia, ja sitten kun niitä oikeesti pakosti tarvis, niin ei varmasti toimi, niinku pitäis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka paljon helpompaa tämä blogin pitäminenkin olisi kun osaisi toteuttaa kaikki visiot mitä mielessä on. Ja kun koneet ja ohjelmat todella toimisivat, niin kuin niiden on tarkoitus. Muuten en tekniikkaa pelkää, mutta ärsyttää kun jonkun pienen asian takia pitää googleetta kaksi tuntia ja tuhertaa koneella koko ilta.

      Poista