keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Viikonlopun muistelua

Kylläpä oli mukavaa viettää lauantaina ihan oikea kalsaripäivä. Poika oli ihan kauhuissaan kun huomasi, että olen viettänyt koko päivän yöpaidassa. :) Siinä päällä minulla oli toki Hello Kitty -velourasu. Ei siis todellakaan mitkään edustusvaatteet. Vaikka valvoin lauantai-iltana myöhään, nousin ylös kun lapset ensimmäisen kerran kävivät jotain sängyn vieressä höpöttämässä. Se on tosi harvinaista minulta. Niinpä sain heti aamusta tehtyä paljon rästiin jääneitä kotitöitä. Kovan pakkasen vuoksi tein heti aamusta tulen takkaan ja lähdin sen jälkeen pihalle pilkkomaan lisää puita. Kyllä oli rentouttavaa. Astianpesukone hoiteli enemmän likaisia astioita kuin koko viikolla. Lähes 30 astetta hiponut pakkanenkin lauhtui 10 asteeseen ja mies ja lapset häädettiin ulos siivouksen tieltä. Kaikkein tylsin homma taisi olla puhtaiden pyykkien laitto. Toivottavasti nämä aurinkoiset kelit jatkuvat. Minua ei ainakaan pakkanenkaan haittaa. Mukavampaa se pakkanen on kuin harmaat kurakelit.2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:38

    Onkohan pakettia näkynyt vielä? Olisko mulla taas väärä puh.nro?!? Kannattanee taas käydä kyselemässä Ärrältä, koska paketti on lähtenyt jo viime viikon perjantaina matkaan. SNY

    Ps. Kivoja kuvia, tosin nyt on enemmän lumikuvat taas aiheellisia...

    VastaaPoista
  2. Tänään tuli viesti, että paketin saa hakea. Taitaa mennä huomiselle kun tänään on niin paljon touhua. Oikein naurattaa tämä ajastettu kirjoitus kun eilisen ja viimeyön aikana on tullut puoli metriä lunta.

    VastaaPoista