perjantai 25. lokakuuta 2013

...toinen heti perään...

Nimittäin afrikankukka. Tätä aloitellessa jo huomasin, että oho, edellinen ei mennyt ihan niinkuin piti. Nooh, höyryttämällä sekin ihan hyvin muotonsa otti. Mutta olishan mun nyt pitäny muistaa kun niin monta kertaa oon lapsille barbapapaa lukenu, ettei viiskulmiot sovi toisiinsa.

Ehdin siis tehdä sekä päivänsankarille, että isosiskolle heijastimen ennen juhlia. Tähän toiseen muuten sain nyt heijastinkankaankin kiinnittymään. Käänsin silitysraudan lämpöä vaan isommalle (vaikka ohjeessa sanottiin muuta) ja hyvin tarttui. Ompelin silti sen lisäksi. Näyttää jotenkin kivemmalta.


Eihän näissä mitään olennaista eroa ole? :)

Tein toisenlaisenkin heijastimen tässä taannoin. Pienenä välikäsityönä. Siinä vaan ajatus oli paljon parempi ku lopputulos.

On kyllä nyt niin huonoja kuvia, että voi voi. Ylin kuva on kiireessä napattu ja sen takia näemmä epätarkka. Uutta ei voi ottaa kun heijastimet ovat jo uudessa kodissaan. Ja tuota sukkaa en vaan halua enää kuvata. Siitä on vaikka kuinka monta kuvaa ja tämä on "paras". Mun mielessäni tämä sukka oli paljon söpömpi kuin mitä se todellisuudessa on. Mutta tulipa kokeiltua. Onneksi heijastinlankaa on jäljellä paljon ja tuo sukkakin heijastaa hyvin eli hoitaa kyllä hommansa.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi17:47

  Ihana idea! =) Ja ei kai se kulmien määrä nyt niin nuukaa ole... Täälläkin on luettu samaista Barbapapaa, on kova sana lasten mielestä just nyt! Mukavaa kuun loppua sinne ja seuraavan paketin odotusta jo! =) Onko siihen mitään erityisiä toiveita? tv. SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tarvii varmaan ottaa pieni loppukiri tuon sukan kanssa. Tiedossa kuitenkin taas jotain todella inspiroivaa ja koukuttavaa. Vaikka olin sitä mieltä, ettei mun hermot kestä noin ohuesta langasta (roosa nauha) tehtäviä sukkia, niin ensimmäinen on valmis ja toisestakin jo varsi.
   Ens viikolla lomailen ja saatan olla vähän muissa maisemissakin, joten en ehkä ehdi heti avaamaan pakettia. Se olis kyllä katastrofi, mutta jos niin käy niin se on vaan kestettävä.

   Poista