torstai 14. marraskuuta 2013

BlogihiljaisuuttaViime viikon olin lomalla. Lomalla työpaikalta, mutta tulihan sitä tehtyä silti kaikenlaista. Reissattua lasten kanssa, shoppailtua, käveltyä enemmän kuin olisi voinut kuvitellakaan, vietettyä aikaa lasten kanssa tiiviissä symbioosissa, nukuttia siskonpedissä, ajettua autolla pitkää matkaa myrskyssä, tavattua ystäviä, naurettua, valvottua aamuun ...

...ja ennen kaikkea se miksi reissuun lähdettiin.

Tässä ihan tuoreeltaan meikäläisen eka tatuointi. Kaksi nappia käsivarressa.

Tässäkin aika tuoreena. Ensimmäisen pesun ja rasvauksen jälkeen. Tällä hetkellä tuo näyttää vähän vanhalta siirtokuvatatuoinnilta kun iho on rasvauksesta huolimatta kuiva ja hilseilee.

Ihana on. Ei tuntunut paljon miltään. Tai kai se siinä tehdessä joltain tuntui, mutta enemmän kyllä jännitti. Teipit kiristi kun oli kelmu päällä. Kun tuota tehtiin mietin kaikkia niitä asioita, jotka sattuvat enemmän. Niitä on aika paljon. Enää en osaa edes sanoa miltä se tuntui. Tänään on ainakin kutittanut aivan liikaa.
Kovimmalle taitaa ottaa kahden viikon saunatauko.

Miehen olkapäässä komeilee nyt Iron Maidenin maskotti Ed, Dance of Death -levyn kannesta...


...ja sisko on nyt ikuinen parturi. Sakset on aina mukana. Tämä oli meidän valmistujaislahja siskolle.

Blogihiljaisuus johtui oikeasti siitä, että olin melkein koko viikon ilman konetta, pelkän puhelimen varassa. Paikassa, jossa ei toimi 3G. Ja ei, emme olleet pohjoisessa. Nyt on palattu kotiin ja saatu jo vähän arjensyrjästä kiinni. Nyt jatkuu blogielämä, kommentointi, käsityöt, tatuoinnin rasvaaminen ja uuden suunnittelu... ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti