perjantai 15. marraskuuta 2013

Valoa Marraskuun pimeyteen

Loman jälkeen ehdin jo vähän odotella, että missä viipyy SNY:n paketti. Mutta sieltähän se tuli. Ihana SNY:ni oli jälleen ollut tarkkana ja huomioinut, että olen reissussa.

Ihanaa, ihanaa. Jotain hillittyä, mutta jotain silmiinsattuvan kirkasta myös.Nuo neonväriset ovat ohutta tehostelankaa, jota on tarkoistus neuloa toisen langan kanssa. Vaikka saksankielinen ohjelehti ei ihan täysin aukeakaan minulle, niin inspiroiduin siitä jo valtavasti. Nuo neonvärit yhdsitettynä muuten niin tavalliseen harmaaseen, oih. Se on niin mua varten. Vähän jotain räväkkää, mutta silti asiallista. Voi kun sais jostain vain lisää tunteja vuorokauteen, että ehtisi kunnolla taas istua kutimen kanssa. Lokakuun sukista ei paljon puutu. Lähinnä siinä tihkaisee nyt se, että pelkään, että toisesta sukasta tulee lyhempi kuin ensimmäisestä. Pitäisi siis laskea kerroksia. Mikä siinäkin nyt muka on niin vaikeaa? Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni, että saa seuraavan homman aluille. En tykkää tehdä montaa juttua päällekäin koska siitä tulee vain UFO:ja.6 kommenttia:

 1. Anonyymi11:04

  Heippa! Kiva, että paketti on tullut perille =). Tarkoituksella jätin postittamisen loppuviikkoon, kun ajattelin, että olet tosiaan siellä reissun päällä, niin ei sitten turhaan happane postin hyllyssä. Ne neonväriset langat jotenkin hyppäsivät hyllystä ja heti tulit sinä mieleen. =) Myyjä antoi sen lehtisen mukaan, ajattelin, että saksa on kyllä aika haastavaa, etenkin neuloen, mutta jos sieltä kuitenkin jotain ideoita vaikka tarttuisi mukaan. Mukavaa vkla sinne ja loppukuuta odotellessa ;)! tv. SNY

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18:06

  Kaunista lankaa ja villiä lisälankaa, syksyn harmaus on osaltasi selätetty tällä paketilla!

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut!

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo tehostelangat:) Ja kivoja tatskoja olette hankkineet.

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja löytyi sinunkin paketista :)

  VastaaPoista